.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас

пак тва обезкосмяване ...

ем значи махам си космите насякъде.. до сега само с бръсначна на интимните части и епилатор на краката.. но въпроса ми е следния : ако отида на козметик ,той ще махне окосмението само на триъгълника ли или изцяло? щото на мен ми трябва изцяло.. смис около клитора и срамните устни наи вече .. и изобщо кво да и кажа че да почисти сичко ?
    П.П Весели празници :P
    If I played you like a toy?

Супер фен Аватара на nymphadora
    ще те изчисти навсякъде с кола маска..мен лично ме е срам и страх

Град
    Бургас
    ам що? чувала съм че ти дават някфи гащички да облечеш ..прашки май за да не се саблечеш направо вярно ли е или са бъркам

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Глупостииии...Отиваш там,като предварително слагаш прашки за да може да ги мърда.Моята козметичка лично си ме познава и се събличам цялата за да може да маха всичко,а не да се мъчим.

Град
    Бургас
    аха а горе долу за кфи пари става въпрос ?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    с гащи на козметик, стига де...
    ами тя си те маха навсякъде, моята отначало ме питаше формичка дали искам, казах че не - и така махна ми ги изцяло и определено бях без бельо

По принцип дават гащички за еднократна употреба за по- срамежливите, но аз лично не ги обувам.

Голям фен Аватара на stelit0
    ще обясните ли по-подробно?е не ви ли гледат странно в козметичния салон някакви 12-13-14 годишни лапета на козметик.Незнам и мен ме е срам.все пак сме деца,да ходи за такова нещо...добре споделете първият път в който отидохте нна кола маска как ви гледаха,на колко години бяхте,как си записахте час,родителите ви знаеха ли и тн. и за тея гащички ???какви са какво представляват???

едит:може би писалите тук не сте 12-13-14 годишни лапета но в една друга тема момичето питаше дали не е странно на 14 да ходи на кола маска и сички казаха е не

има такава тема

иначе по темата дават прашки за еднократна употреба
    Боси по асфалта вървят си .... lqlqllq

Голям фен
    Няма от какво да се притесняваш.Аз се събличам изцяло,за да е по-удобно и на мен и на козметичката.Цялата работа е около 10минутки,премахва ми всички косъмчета от всякъде.Струва 12лв.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от stelit0
    ще обясните ли по-подробно?е не ви ли гледат странно в козметичния салон някакви 12-13-14 годишни лапета на козметик.Незнам и мен ме е срам.все пак сме деца,да ходи за такова нещо...добре споделете първият път в който отидохте нна кола маска как ви гледаха,на колко години бяхте,как си записахте час,родителите ви знаеха ли и тн. и за тея гащички ???какви са какво представляват???

едит:може би писалите тук не сте 12-13-14 годишни лапета но в една друга тема момичето питаше дали не е странно на 14 да ходи на кола маска и сички казаха е не
    ае кво гледане кви години кви родители..тфа си е напълно нормално и ко му е странното ?!?!!?!?!!?!!?!?!??! няя се жениш че да казваш на ва6те за гащите часа и т.н омг

Град
    Бургас
    мерси за информацията

Град
    ``Сокър Сити
    За момичето дето питаше дали е странно-Ами не, не е.Все пак това е нормално нещо.
    Глупости, майна, само глупости...
    нов ник - Miichelle

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си