- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Коледа или Нова година????
Здравейте! Кой празник харесвате повече? Коледа или нова година? Кога копувате подаръци за любимите хора? На коледа или на нова година? И елхата за Коледа или за Нова година е? Когато бях малък (в детската) идваше Дядо Мраз и елхата се правеше за Нова година... хД (сега съм на 16,). Никой не е празнувал Коледа по времето на Социализма - била е забранена. Тогава хората са окрасявали елхите си за Нова година, на Нова година е идвал Дядо Мраз и е раздавал подаръците. А сега покрай Коледа, изобщо не се споменава за Нова година хД.
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Last but not least- поздрави за избора на раздел, в който да пуснеш темата!Първоначално написано от dimi93
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Коледа разбира се, поне за мене.
Еми началото на декември вече съм ги купил, но тая година посъкратих малко..![]()
На Коледа, а на приятелите ми на 24 или 26
По принцип още преди празниците я украсяват елахата в къщи..
И наистина раздела ти е грешен..![]()
Вафла..
Грешен раздел.
точка 1.