.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Как да го забравя? ;(

Значи аз съм момиче на 14...Има едно момче от другия клас (колкото мен е следователно)..Той в пети клас ме харесваше, но аз го смятах за много грозен. В шести клас се запознахме с него и постояяно си писахме по скайпа. Като се срещнем си казвахме здрасти и т.н.. С него се разбирахме много добре..Не бяхме гаджета..Лятото излязохме два пъти. Още по-добре. С течение на времето обаче той започна да се държи по-студено с мен. Сега в седми клас..отношенията ни са още по-зле..комуникираме по-рядко. Имахме едно парти...бях се накиприла..този ден беше един от най-хубавите ми..Той постоянно танцуваше с мен..Беше много яко..Той не е точно женкар..ама нещо подобно..Виждам, че не ме заслужава..и постоянно се опитвам да го забравя, но не мога.
    Моля ви давайте ми съвети!!!

Мега фен Аватара на vagarious
    А защо мислиш, че не те заслужава , не разбрах !?!?
    Big or small, lies are lies!

или защо искаш да го забравиш ?!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    за да те забравя тръгвам със коя да е, все различни уж са, все едни за мен са те,
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ..пия и се лъжа колко ми е хубавооо .. като отрезнея намразвам се отновооо
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    София
    Като гледам май ти не го заслужаваш - първо много грозен, сега като ти се вижда хубав го харесваш, пък майната му на характера.
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    А защо мислиш, че не те заслужава , не разбрах !?!?
    Ами заради постъпките му..

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    или защо искаш да го забравиш ?!
    Ами, защото страшно много ме наранява..с това, което прави

Цитирай Първоначално написано от mech0
    Като гледам май ти не го заслужаваш - първо много грозен, сега като ти се вижда хубав го харесваш, пък майната му на характера.
    Да, отстрани наистина изглежда така, но и аз се промених..пък и го опознах...не го смятам за толкова хубав на външен вид, колкото душевната част в него, която познавам.

Мега фен Аватара на vagarious
    Казваш - " с това, което прави". Хубаво.Щом не е женкар - тея грижи отпадат.Остават личните отношения, а постъпките му в тях те нараняват.Ами няма безпроблемна връзка.Или изглаждате всичко или който откъдето е дошъл.Опитах да се изразя правилно, че малко объркано разбрах темата ти.Дано си ме разбрала.
    Big or small, lies are lies!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от besgreshnyy1
    Да, отстрани наистина изглежда така, но и аз се промених..пък и го опознах...не го смятам за толкова хубав на външен вид, колкото душевната част в него, която познавам.
    Добре, нещо обаче не разбирам. Уж супер пич, а пък непрекъснато те наранява с някакви си негови действия. Тези действия пряко ли са свързани с теб или просто му се нервиш на някои постъпки ?
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    лапешка му раута
    ай
    бягай
    утре ш ревеш за друг

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми излезте някой път само двамата
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Казваш - " с това, което прави". Хубаво.Щом не е женкар - тея грижи отпадат.Остават личните отношения, а постъпките му в тях те нараняват.Ами няма безпроблемна връзка.Или изглаждате всичко или който откъдето е дошъл.Опитах да се изразя правилно, че малко объркано разбрах темата ти.Дано си ме разбрала.
    Абсолютно..благодаря за мнението ти

Цитирай Първоначално написано от besgreshnyy1
    Добре, нещо обаче не разбирам. Уж супер пич, а пък непрекъснато те наранява с някакви си негови действия. Тези действия пряко ли са свързани с теб или просто му се нервиш на някои постъпки ?
    В повечето случеи пряко с мен.

Той не е точно женкар..ама нещо подобно.???????????????????????????/

мхм .. седнете и поговорете .. изяснете се ..

Град
    [На Метри От Земята]
    намери си хоби :P
    Просто аз

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ако смятташ,че не те заслужава тегли му една и дай нататък!

Guest
    не отдавай толкова голямо значение на някъв си там .. щом те наранява стой далеч от него не се занимавай намери си по -добър

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Излез от филма ;]
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

xxCutMEOpenWhileSobbingxx ne si v tazi tema za da kritikuvash a za da pomognesh.. kato ne ti ott1rva ima dostat14no drugi temi v koito moje6 da vlizash... 6tom smqta6 4e sa lape6ki raboti ti ,,mnogo golqmata,, ne si za tyk

a po temata... pogovori s priqtelkite si te 6te ti dadat nai dob1r savet nali za tova sa priqtelite :)

Като искаш да го забравиш, си намери друг,с който да имаш еднакви интереси и ще ти мине
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Склерозата помага.
    You're beautiful. You're beautiful.
    You're beautiful, it's true.
    I saw your face in a crowded place,
    And I don't know what to do,
    'Cause I'll never be with you..

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Излез от филма ;]
    ПОДКРЕПЯМ !!
    Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
    Оставаш моя слабост ти си моя грях!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си