.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич

Едно Въпрос4е

Зна4и слу4и се нещо странно с моя комп не се 4ува като е вклю4ен вентилатора не се върти а си работи по вода някакви идеи ?

Re: Едно Въпрос4е

Цитирай Първоначално написано от RadioMan
    Зна4и слу4и се нещо странно с моя комп не се 4ува като е вклю4ен вентилатора не се върти а си работи по вода някакви идеи ?
    Идейте са следните:
    1. Някой от вентилаторите е спрял да се върти (нуждае се или от смяна или от смазване), което след време (най-вероятно лятото) ще доведе до преграване на даден компонент на компютъра и ще започне да ти прави проблеми - възможно е и нещо да изгори!
    2. Възможно е ако е вентилатора на процесора да се върти с по-малко обороти, но това е при полужение, че в стаята не е много топло. Това е възможно, ако дъното само регулира оборотите на вентилатора спрямо отчитането на датчика, който измерва температурата на процесора!

Град
    Добрич
    Не ми се вярвв да ми създаде някакви проблеми това нещо като картата ми е мн мошна издържа на няколко токови удари през последните години не сам я сменял и сега продължава да си работи идеално дори и без вентилатор

ПС - В стаята да нее мн топло нормална температура е няма камина с климатик съм и е отдал4ен от пц то вероятната при4ина да спре вентилатора мисля 4ее от топлината в стаята но нее мн топло

"RadioMan" - като гледам ти достатъчно си знаеш от какво са ти проблемите - за това аз по добре да си трая...

Град
    Добрич
    Сега пак се върти вентилатора

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Като процесора започне да прегрява, компютъра се изгасва. Няма проблеми.

Град
    Плевен
    По-добре отвори го, почисти го, смени му вентилатора, ако създава проблем и на видеото е хубаво да смениш вентилатора, не са толкова скъпи, не бъди скрънза. Иначе то сега е зима и няма да създава проблеми, но като дойде лятото е друга работа!
    Бъди пръв или умри опитвайки се да станеш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си