- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помощ..!!!
Здравейте нуждая се от помощ чесно е казано аз съм висока 157-8 и съм 52 кг не изглеждам дебела но имам малко коремчи и искам да стана по тясна..мм нямам време за спорт и всъщност откриха ми изкревяране на гръбначния стълб и немога да спортувам всичко без удобрението на лекара ми... а да не забрая януари месец навършвам 14 годинимоля ви помогнете ми
![]()
Благодаря ви предварително![]()
еми имам приятелка която също неможе да натоварва гърба и ако искаш ми пиши на лични да ти кажа нещо повече
КогАтО лЕбеДъТ умИрА,тОй тАнЦувА пРеД СмЪртТа ,зАщОтО ЗнаЕ ,чЕ УмиРа В имЕтО нА ЛюБоВтА.
Лягаш и вдигаш краката нагоре и сваляш бавно на долу.
точно.. и аз имах гръбначно изкривяване и ми препоръчаха такива упражненияПървоначално написано от Sladyranna
![]()
Просто аз
и исках да кажа че немога да спортъвам вси1ко като фитнес и подобни...![]()
Така се сваля корема. а момичето ти каза че не пречи ако имаш проблем
краката да са изпънати, нали?Първоначално написано от Neopitom3na
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Да. и да са плътно един до друг. вдигат се колкото се може по нагоре (всмисъл да се направи като агъл)
благодаря ви чакам и други коментари които могат да ми помогнат по въпроса![]()
Благодаря!Първоначално написано от Sladyranna
![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
И не вдигай дупето.Първоначално написано от Sladyranna
![]()
Big or small, lies are lies!
А това наистина ли действа за корема? И за сваляне на мазнини ли е или за стягане, защото и аз имам да свалям мазнини, спортувам, но и тоези упражнения ще правя, ако действат.Първоначално написано от chocolatee
на тази възраст вече всеки има гръбначно изкривяване.. и аз имам но е някво минимално, не ми пречи да спортувам, даже се чувствам по-добре![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Мм не съм 100% сигурна, но мисля, че това упр. е за стягане на корема.Май си е същото като коремните преси, но лично това за мен е по-лесно.![]()
Big or small, lies are lies!