.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Ultraviolet man----> .....адски мн ми харесва...мога даже да се напръскам с него иначе 1 million златния който е си е страшен също(там явно няма какво да ти го хваля) Парфюмите на Paco Rabanne като цяло са със страхотен аромат...мн ми допада и Givenchy - Very Irresistible -->

Мега фен
    http://www.easy.bg/images/Christian%...or%20Homme.jpg
    Умоляяяявам те, купи си го, страхотен е! Това е най-най-най-най-най-най-най-най-великият парфюм на всички времена. Продължават да излизат нови и нови, ама тоя си остава the best one.

Днес помирисах булгари - прекалено комерсиален вече.
    азаро хром - прекалено сладък за зимата, за лятото става
    келвин клайн еуфория - има някаква натрапчива жилка в него.
    продължавам с търсенето от предлаганите от вас, че след 3-тия ми стана неудобно вече хаха ;д
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на pinki
    AZARO Chrome
    Armani Aqua Di GiO
    Versace Blue jeans
    BVLGARI AGVA /Black
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Супер фен Аватара на pinki
    ^^хе сега чак видях какво си писал
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Еуфорията свършва, сега ще вземам друго, нещо от тая тема

Ако е излизало нещо ново и готино близките 2-3 месеца сега е момента да кажете
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Това е най-якия парфюм за мен! Веднъж минах покрай един мъж който го носеше и краката ми се подкосиха и ми се зави свят. Пък ако приятеля ми си сложи да не казвам какво става.... Действа ми като абсолютен афродизиак!

Всеки 3-ти го ползва.. дори много близък пр-ел, дето сме често с него заедно ;д

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Всеки 3-ти го ползва.. дори много близък пр-ел, дето сме често с него заедно ;д
    Верно? Аз до сега не познавам никой който да го ползва (освен бившия ми и сегашния ми на които аз им го подарих и гаджето на сестра ми на което пък тя му го взе хаха). Е жалко. Аз го обожавам Иначе този също ми харесва

Bulgari Aqua
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Това да носиш Acqua di Gio, Gaultier Le Male или Boss in motion си е гавра. Всеки втори носи такъв.

Дневен - Baldessarini Del Mar, F by Ferragamo, Creed Millesime(с три ръце за него)

Вечерен - F by Ferragamo Black, Creed Himalaya (свърши )
    Grumpy old madman

Hugo Boss http://beauty.market.dir.bg/xoffer.p...237&shop_id=76 на мен лично много ми харесва
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си