- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- This is my story :)
Здравейте ..аз съм момиче на 15г. близо 16 .. хлътнала съм по едно момче .. голям красавец и по държанието му в скайп .. мисля че има и хубав характер ... запозна ни една обща приятелка ( и за двамата най-добра) ... както си седяхме в тях и той се обади й каза че иска да я види ... дойде до тях запознахме се .. постоя 30 - 40 мин .. като през цялото време му засичах погледа ... после ми се усмихна каза ми ча0 и си замина ... развълнувана приятелката ми след като заключи ми сподели , че не е спрял да ме гледа .. и че май ме харесвал .. на следващия ден му писах в импулс да си даде скайпа ... и от тогава вече горе-долу месец си пишем не много редовно но през 2 - 3 дена ... постоянно ми праща целувки , наричаме слънце , секси и такива неща ... н0о аз кат му кажа нещ0 и ме пита ти зарибяваш ли ме .... това малко ме обърква ... един ден ми намеква нещ0 .. друг се държи студено ... ето днес дори ми каза , че ме обичал ... приятелката ни го питала дали ме харесва и той казал че май да , ама не е много сигурен щ0т0 не ме познавал ... искам да се получи нещ0 , за това една вечер като щях да спа в приятелката го поканихме на гости и той каза ще дойда ... но0 не дойде .. после след близо 10 дена имах РД и го поканих да дойде ... той каза ще се опитам да дойда ... но отново не дойде ... омръзна ми да го карам да идва някъде ... искам да излезем , но той и двата пъти , в които съм го молила се обади в последната секунда , че не може , че е станало нещ0 ... незнам как да му кажа , че искам да се видим ... не можах да го преценя за този половин час, в който сме се виждали и ми се иска да разбера повече за него ... не ей така по скайп а на живо , защ0т0 чувството е различно ... знаете за какво ви говоря ...като цяло според мен ме харесва , но не е много сигурен в чувствата си и си мисли че го харесвам... ( както и си е ) ... Просто ми се искаше да си споделя историйката си ...Приятно посрещане на Новата Година на всички
![]()
Казал ти е,че те обичаПо скайп?Познавате се от месец?По скайп?!
Явно просто се лигави,не очаквай нищо сериозно...
пп:малоумна история,не личи че сте над 14...
Брях,брях
наапълнооо съм съгласнаПървоначално написано от Zarity
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Всичкото е една ГОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯМА детска история .. скайп - майпп,сексита,слънца,обича ки по скайп .. хем те ОБИЧА хем МАЙЙЙЙ ТЕ ХАРЕСВА .. хахахаха![]()
![]()
Ще ме пукнете с вашите "любовни" истории .. Незнам той на колко е ама и той е детенце колкото тебе .
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
.. нали не му вярваш че те обича?? .. той явно наистина просто се лигави с теб .. ии според мен недей много много да се увърташ около него .. може просто да му е приятно да го харесват и затуй те кара да бягаш след него .. не забравяй - който бяга него гонят ..
това "ти да не ме слваля6 " може да е просто маитап.И наистина вярва6 ли 4е те оби4а ?!?!Покани го някъде примерно на кафе така може и да приеме,но според мен 6том толкова отказва да доите едва ли има интерес .
Показала си му, че го харесваш веднъж-два пъти, поканила си го да излезете веднъж-два пъти... Той, ако не е бавноразвиващ се, ще се е усетил досега. Щом не е направил нищо, значи не е заинтересован. Толкова си ентусиазирана да се получи, че си готова да се унижаваш(не е точната дума), тичайки му след гъза. Логично е, когато момчето те харесва, то да настоява да излезете, да се видите, а не ти да го вадиш от тях насила.![]()
Това "зарибяваш ли ме" е, за да провери дали си налапала въдицата наистина, или не.
И как можеш да се впечатляваш от такива малоумни обръщения?
Изобщо, цялата история е много глупава, нямам си и на идея защо толкова много писах. Спри да вярваш на чужди обещания и да оправяш личния си живот в импулс, ами излез и се занимавай с някое момче на живо. И си намери нова приятелка.
Мисля, че той не изпитва никакви чувства към теб.. Да, може да изглежда невероятен по скайпа, ама едва ли искаш да имаш връзка по скайп?!.. Според мен, той просто си играе с теб,по скайпа е много отворен, а на живо нищо. Продължи напред, сигурна съм, че ще намериш някой много по-добър от него.![]()
Мн0гО кОфти се е п0лучилО! оО 00 оо0 направ0 не знам какв0 да направиш.М0же да иска да те б0цне сам0, не м0жем да бъдем сигурни. о0Оо0оО.......
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
тоЧноПървоначално написано от smileyyy
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от GaBsSiNkAa
Там спрях да чета.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ти сериозно ли?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
харесва те ... той ти вика ти сега зарибяваш ли ме ? ми ест, че те харесва и иска да бъде сиг в това дали и ти го харесваш .. просто чака отговор нещо от сорта на да или пък може би ...... не идва защото го е срам / тъпо е, но е така / а щом го е срам значи има нещо към теб .... ако на мен не ми пука за даден човек не бих се срамувал от него ... харесва те и му покажи, че и ти го харесваш, и той може би ще се осмели да се видите, ако пък не просто го остава, но според мен трябва да пробваш да видиш кво ще излезне, пък ако нещо не излезне пий 1 студена вода и го забрави, докато не си хлътнала още по-яко
Абееее яяяяяяя стига глупости !!Първоначално написано от f17n3s
Харесвал я .. изобщо не я харесва просто е поредното момченце с его до небесата .. обича да бъде обичан.Недей да си тровиш нервите с него .. само ще си изгубиш времето.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Нищо сериозно.Майтапи.![]()
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
както някой беше казал-който бяга него гонят..
Пиши му мн плюсчета в импулса и може и да се земете![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
О боже,само като прочетох ,скайп и ми стана ясно,той е лигльо ,а ти си тъпа да гониш някой който само ти казва ,слънце ,бла бла и те обича при полужение ,че се познавате едва от 1 месец,оо божее!!!!!!!!!
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ами че това си е знак за вечна любов и привързаностПървоначално написано от NeverTheSame
![]()
![]()
Брях,брях
Детска радост.![]()
и азПървоначално написано от fenastz
МОМИЧЕ!
баси манЯшката история !
почнах да се разливам по стола от умиление
JoeBanana = Кефиш![]()
Иначе гледай ,че момчето е хубавец с повърхностно самочувствие и си играе яко с теб.Кой знае колко още са сексита и слънца, които обича и май харесва![]()