Здравейте ..аз съм момиче на 15г. близо 16 .. хлътнала съм по едно момче .. голям красавец и
по държанието му в скайп .. мисля че има и хубав характер ... запозна ни една обща приятелка ( и за двамата най-добра) ... както си седяхме в тях и той се обади й каза че иска да я види ... дойде до тях запознахме се .. постоя 30 - 40 мин .. като през цялото време му засичах погледа ... после ми се усмихна каза ми ча0 и си замина ... развълнувана приятелката ми след като заключи ми сподели , че не е спрял да ме гледа .. и че май ме харесвал .. на следващия ден му писах в импулс да си даде скайпа ... и от тогава вече горе-долу месец си пишем не много редовно но през 2 - 3 дена ... постоянно ми праща целувки , наричаме слънце , секси и такива неща ... н0о аз кат му кажа нещ0 и ме пита ти зарибяваш ли ме .... това малко ме обърква ... един ден ми намеква нещ0 .. друг се държи студено ... ето днес дори ми каза , че ме обичал ... приятелката ни го питала дали ме харесва и той казал че май да , ама не е много сигурен щ0т0 не ме познавал ... искам да се получи нещ0 , за това една вечер като щях да спа в приятелката го поканихме на гости и той каза ще дойда ... но0 не дойде .. после след близо 10 дена имах РД и го поканих да дойде ... той каза ще се опитам да дойда ... но отново не дойде ... омръзна ми да го карам да идва някъде ... искам да излезем , но той и двата пъти , в които съм го молила се обади в последната секунда , че не може , че е станало нещ0 ... незнам как да му кажа , че искам да се видим ... не можах да го преценя за този половин час, в който сме се виждали и ми се иска да разбера повече за него ... не ей така по скайп а на живо , защ0т0 чувството е различно ... знаете за какво ви говоря ...като цяло според мен ме харесва , но не е много сигурен в чувствата си и си мисли че го харесвам... ( както и си е ) ... Просто ми се искаше да си споделя историйката си ...

Приятно посрещане на Новата Година на всички