- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- оток.... ужассс ;[[[
Така.. от 6 месеца правя секс и винаги с презерватив (не сме сменяли марката ) и изведнъж последните 2-3 пъти ми се потдува входа на влагалището, а с приятелят ми сме мокри и всичко е нормално, а кам края вече не мога да издържа на болката.Не мога да разбера от какво е тва.Да не би да имам алергия към латекса ( преди тва не ми се е потдувало така)?? И аз незнам какво да мисля... помогнете ви да разбераа
Няма да се плашиш.И на чана Танаска и беше така преди да падне от сливата и да се пребие!
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
ами пробвайте следващия път без презерватив,
така ще разбереш дали е от него.
или ако те е страх -без,
смени, като за начало марката
Може малко тъпо да ви прозвучи, ама да не си се протрила или да си лепнала нещо, някоя инфекцийка така?![]()
Първоначално написано от amk933
И това може да е.. С инфекцията де.. На мен ми се е случвало... по-точно беше херпес... Но мина.. за известно време.. Там.. 2 седмици. ;ддд![]()
Трябва ти преглед... И аз така първите 2-3 дни се страхувах да предприема нещо по въпроса, по-скоро от срам, от колкото от нешо друго, но ... преборих се и ... се оправих. Късмет.![]()
I'm inlove with a criminal...
И защо смяташ,че някой лапе ще ти пусне едни изследвания?
Като за начало може да смените марката на презервативите![]()
Просто аз
Ако имаш някаква инфекция най-неразумното нещо е да пробвате без презерватив ! Отиди на лекар !
Вярно можеш да смениш презервативите,но моят съвет е отивай веднага на гинеколог.Може да си хванала нещо.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Гинеколог, естествено.
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Гинеколог..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
ми протъркала си се нищо кой знае какво ,най-вероятно от презерватива.Пристанете да се е*бете като зайци с часове и ще ти мине.Дай си почивка извесно време.Не вярвам чак толкова да ви се иска.Първоначално написано от mi4e
Sleda ot liubovta
Според мен си хванала нещо...не прави секс извесно време и ако отока не спадне отивай на гинеколог x]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief