.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Дали ще и хареса?

Здравейте ,
    Значи имам една идеа да подаря на едно момиче , което се надявам да тръгне с мен ( като подарак за коледа) гривна и на тази гривна написана датата , на която за първи път я видях и моите инциали. Дали ще и хареса ? И дали това ще покаже сериозноста ми към нея. Факта , че си спомням на коя дата се видяхме за първи път ще значи ли нещо за нея ? Как мислите ?

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Оу,това е много сладко
    Със сигорност ще й хареса
    Брях,брях

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

Re: Дали ще и хареса?

Цитирай Първоначално написано от zuhy
    Здравейте ,
    Значи имам една идеа да подаря на едно момиче , което се надявам да тръгне с мен ( като подарак за коледа) гривна и на тази гривна написана датата , на която за първи път я видях и моите инциали. Дали ще и хареса ? И дали това ще покаже сериозноста ми към нея. Факта , че си спомням на коя дата се видяхме за първи път ще значи ли нещо за нея ? Как мислите ?
    де да можех да виждам в бъдещето

коледа мина
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...

Цитирай Първоначално написано от haritov
    Здравейте ,

коледа мина
    и аз щях да спомена тоя факт....
    Брях,брях

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    А тя има ли чувства към теб? Един такъв подарък от някой който НЕ харесвам по-скоро би ме издразнил... Иначе идеята е сладка и на мен би ми харесало.

Цитирай Първоначално написано от haritov
    Здравейте ,
    де да можех да виждам в бъдещето

коледа мина
    ее уж заради това ... малко закъсняло де :Д

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    А тя има ли чувства към теб? Един такъв подарък от някой който НЕ харесвам по-скоро би ме издразнил... Иначе идеята е сладка и на мен би ми харесало.
    ми има симпати към мен... уж иска да опитаме обаче не е напълно сигорна и се надявам с едно такова припомняне и подаръче да наклоня везните към " о да определно трябва да опитаме"

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Това е прекалено сантименално. Ако нямате връзка и не си убеден, че те харесва е изключително тъпо. Ако някой ми го подари ей така бих го помислила за супер изнежен.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Това е прекалено сантименално. Ако нямате връзка и не си убеден, че те харесва е изключително тъпо. Ако някой ми го подари ей така бих го помислила за супер изнежен.
    естествено , че ме харесва тя даже ме ревнува ( което не си го призна) и също така ме целуваше остава и да не ме харесва... и да не ме харесва здраве да е ако човек не опита как ще разбере ?? аммм ? мен не ме е страх от отхвърлане

Ееее, това е джентълмен, браво.
    Лично аз бих се изкефила много на нещо такова, точно защото е сантиментално.

Успех, мисля, че ще я зарадваш много.

Град
    [На Метри От Земята]
    сладко е :P
    Просто аз

Ама вие не сте ли заедно?
    Ако не съм с човека, който ми подарява гривната ще се издразня...
    Може да се зачуди к'ва е тая дата, бту, ако не помни.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Еми нестандартно е.
    Успех.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    ако и аз изпитвам су6тото бих се зарадвала

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    по-банално нещо не бях чувала....ако си мислиш ,че се разтапяме по-такива неща или си гледал прекалено много сапунки или ти хлопат мииииинимум 5-6 дъски..
    отиди на психолог и пийни няколко хапченца
    ПП Ако искаш да й признаеш има много други по-разумни начини!Успех

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    мен ми харесва
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    по-банално нещо не бях чувала....ако си мислиш ,че се разтапяме по-такива неща или си гледал прекалено много сапунки или ти хлопат мииииинимум 5-6 дъски..
    отиди на психолог и пийни няколко хапченца
    ПП Ако искаш да й признаеш има много други по-разумни начини!Успех
    точно

Здравейте ,
    а дали тя помни тая дата? Смисъл, много тъпо ще стане ако се наложи да и обяснявящ кво е станало тогава
    hating you makes me all warm inside : )

Няма спор..Ще й хареса. Идеята ти е много сладка..Дано обаче наистина да си спомня какво се е случило тогава..

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Защо пък ТВОИТЕ инициали ?! о.О
    Мен това би ме издразнило. Аз ако искам нечии иницали върху гривна - това ще са си лично и само моите
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Защо пък ТВОИТЕ инициали ?! о.О
    Мен това би ме издразнило. Аз ако искам нечии иницали върху гривна - това ще са си лично и само моите
    съгласна. и аз това се зачудих,даже се върнах да прочета отново да не би аз да не съм видяла нещо

иначе е много сладко,нестандартно и новаторско и романтично

може за Нова година.

Скайп - dark_elf2

Ами.. хубаво си се сетил. Браво!
    ~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Пи4 мн 6те е кофти ако попита ква е таз дата и кви са тез букви но ако те харесва съм сигурен 4е 6те и хареса мн

Здравейте ,
    Не е ли по-добре да и напишеш датата,на която сте тръгнали и инициалите ти ? Незнам ти си прецени !
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си