- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ще и хареса?
Здравейте ,
Значи имам една идеа да подаря на едно момиче , което се надявам да тръгне с мен ( като подарак за коледа) гривна и на тази гривна написана датата , на която за първи път я видях и моите инциали. Дали ще и хареса ? И дали това ще покаже сериозноста ми към нея. Факта , че си спомням на коя дата се видяхме за първи път ще значи ли нещо за нея ? Как мислите ?![]()
Оу,това е много сладко![]()
Със сигорност ще й хареса![]()
Брях,брях
де да можех да виждам в бъдещетоПървоначално написано от zuhy
коледа мина![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
и аз щях да спомена тоя факт....Първоначално написано от haritov
![]()
Брях,брях
А тя има ли чувства към теб? Един такъв подарък от някой който НЕ харесвам по-скоро би ме издразнил... Иначе идеята е сладка и на мен би ми харесало.
ее уж заради това ... малко закъсняло де :ДПървоначално написано от haritov
ми има симпати към мен... уж иска да опитаме обаче не е напълно сигорнаПървоначално написано от slun4ice
и се надявам с едно такова припомняне и подаръче да наклоня везните към " о да определно трябва да опитаме"
![]()
Това е прекалено сантименално. Ако нямате връзка и не си убеден, че те харесва е изключително тъпо. Ако някой ми го подари ей така бих го помислила за супер изнежен.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
естествено , че ме харесва тя даже ме ревнува ( което не си го призна) и също така ме целуваше остава и да не ме харесва... и да не ме харесва здраве да е ако човек не опита как ще разбере ?? аммм ? мен не ме е страх от отхвърланеПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
Ееее, това е джентълмен, браво.
Лично аз бих се изкефила много на нещо такова, точно защото е сантиментално.
Успех, мисля, че ще я зарадваш много.
сладко е :P
Просто аз
Ама вие не сте ли заедно?
Ако не съм с човека, който ми подарява гривната ще се издразня...
Може да се зачуди к'ва е тая дата, бту, ако не помни.![]()
ако и аз изпитвам су6тото бих се зарадвала![]()
по-банално нещо не бях чувала....ако си мислиш ,че се разтапяме по-такива неща или си гледал прекалено много сапунки или ти хлопат мииииинимум 5-6 дъски..
отиди на психолог и пийни няколко хапченца![]()
ПП Ако искаш да й признаеш има много други по-разумни начини!Успех![]()
![]()
мен ми харесва![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
точноПървоначално написано от lipsvashh_mi
а дали тя помни тая дата? Смисъл, много тъпо ще стане ако се наложи да и обяснявящ кво е станало тогаваПървоначално написано от zuhy
![]()
hating you makes me all warm inside : )
Няма спор..Ще й хареса. Идеята ти е много сладка..Дано обаче наистина да си спомня какво се е случило тогава..![]()
![]()
Защо пък ТВОИТЕ инициали ?! о.О
Мен това би ме издразнило. Аз ако искам нечии иницали върху гривна - това ще са си лично и само моите![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
съгласна. и аз това се зачудих,даже се върнах да прочета отново да не би аз да не съм видяла нещоПървоначално написано от Priceless
![]()
иначе е много сладко,нестандартно и новаторско и романтично
Ами.. хубаво си се сетил. Браво!![]()
~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~
Пи4 мн 6те е кофти ако попита ква е таз дата и кви са тез буквино ако те харесва съм сигурен 4е 6те и хареса мн
![]()
Не е ли по-добре да и напишеш датата,на която сте тръгнали и инициалите ти ? Незнам ти си прецени !Първоначално написано от zuhy
![]()
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..