- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всичко е адски трудно ; (((
Здравейте искам да споделя моя проблем и ако може някой да ми даде съвет . . Има едно момче с което ходехме известно време тогава не изпитвах нищо спецялно към него и поради някой причини нито от моя нито от негова страна трябваше да го скъсам . . в момента адски много си го искам не съм искала да го късам но бях принудена един вид . . .лошото в момента е че той не ме иска а как искам пак да го спечеля моля ви се дайте ви съвет . . искам си го пак![]()
![]()
![]()
![]()
с две думи преди не изпитвах почти нищо беше ми симпатичен аа сега просто не спирам да мисля за него и за това как да си го върна всеки човек е объркан на моменти
Първоначално написано от sunyty
![]()
Big or small, lies are lies!
Момчето най - вероятно му е гадно още заради това, че си го скъсала или как си се отнесла към него тогава. Колко време мина от тогава ? Какви са отношенията ти с него в момента - приятели ли сте, говорите ли си ?
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Бих те посъветла да говориш с него,но той като не те иска не знам ..опитай още веднъж.Така е при хората изпускат възможностите си и после съжаляват!
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
не опитвай, 'щото ако момчето се уважава поне малко, ще ти шибне един шамар :> поне аз това бих направил с такава като теб![]()
мина почти месец на никой не бях споделила до скоро и наскоро говорих с един фр той каза да му кажа истината че ще му стане по добре и каза че ако аз не му кажа той ще му каже и така стана той му каза иии той каза че не ми се сърди за дето съм го лъгала макар че съм била постъпила ужасно нооо се държи много студено дали с времето ще мине
Зависи от много неща - характера на момчето, колко лоша е била постъпката ти. Да ти кажа честно, за да се върне едно момче 2-ри път при момиче трябва да е изпитвало много силни чувства и момичето наистина да му докаже, че заслужава втори шанс.Първоначално написано от sunyty
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
без да ти пука от нищо, няма какво да загубиш отиваш при него и му го казваш или по-добре показваш, че съжаляваш, че значи мн за теб и че мн съжаляваш за това, което си направила, защото това е една от най-големите грешки в живота ти, ае сега постарай се малко заради него, не оставяй нещата така, щом е толкова ценен за теб
Бла бла, дрън дрън... общо взето нищо не каза. Лапешки истории
За мен си една бъзла и не знаеш какво искаш!
Най-добре първо да се извиниш и да оставиш всичко в неговите ръце.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Сууупер гадно си постъпила.Не знам, не, не просто, не..няма начин да се върне при теб, щом така си го разигравала един вид.Ама може пък и да се върне, знам ли, но ме съмнява.А ти пък отиди и му кажи какво чувстваш сега и т.н./не искам да повтарям другите/.Ако стане, стане, ако не, не.Ама..айде, успех! =]
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
курвенски истории...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
и така може да се каже +1 ...Първоначално написано от haritov
Говори с него . Кажи му че искаш да се съберете. Ако не стане , продължавай напред
Memento mei, memini tui!
Имам чувството,че в тоя форум само идиоти взеха да правят теми...![]()
Брях,брях
Не мисля, че ще се върне при теб. Постъпила си ужасно...' Не изпитвах нищо към него- зарязах го...а сега ревеш за него..Той не е кукла, с която можеш да си играеш. И все пак, ако си сигурна, че няма да постъпиш по този начин отново... Опитай се да говориш с него сериозно за това, което изпитваш към него.![]()
най-добре отиди и му кажи,че съжеляваш,че го искаш там каквото ти е на сърце .. в тоя случай няма какво да овърташ,нямаш голям избор просто.. момчето вероятно още му е кофти,така че карай направо..
+1Първоначално написано от ivcheto0o
П.С Момчето да не е лудо, за да се хване на въдицата втори път при положение, че ти си го скъсала. : X
Не е много хубаво да въртиш някого на пръста си само,за да не бъдеш сам x]] Ето сега ще си сърба попарата..а ако не искаш зда е така просто му се обади кажи му,че си направила грешка...извини му се.Ако се съгласи да сте заедно отново-добре...а ако не-здраве да е...не можеш са го накараш на сила все пак x]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Еми купи го и е твоймене така ме купиха
ама после ме продадоха
![]()
+Първоначално написано от Hayles
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
А защо си станала гадже с него, щом ти е бил само симпатичен??![]()
~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~
Тръгнах с него понеже според мен не трябва човек да е влюбен за да тръне с някой то със времето всичко става . . лошото е че беше намесен 3ти човек към който имам слабост и знеше как може да ме манипулира и винаги за всичко съм се съгласявала с него и никога не съм му правила гадно и той накрая ме прееба . . той много ревнуваше от товва че съм тругнала с другото момче