- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е?
Възможно ли е двама човека да са родени един за друг. Да си пасват супер много. И всички да им го казват, а те да не го вярват или поне да се опитват да не вярват. Кажете, възможно ли е!
Другите са тъпи, а те са заблудени!
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
възможно е..страничните наблюдатели понякога гледат по-трезво на нещата отколкото хората замесени в цялата ситуация![]()
това е невъзможно !
Ако наистина са родени един за друг , ще го разберат някои ден и ще бъдат заедно
Memento mei, memini tui!
Не вярвам, че хората са родени с написана съдба.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Винаги и двамата го усещат.. просто единия си го признава, че го вижда, а на другия му се иска да не е така. Но другите много често грешат за реалните неща в ситуацията тъй като няма как да знаят какви точно са отношенията и чувствата между двамата.
(Не)възможно е.
Наричай ме идея на полудял отшелник,
изваял своя свят от полъха на нежност.
...
Раздялата ми с тебе и с мене бе раздяла.
Просто всички ми потарят всеки божи ден, че трябва да съм с едно момче. Много сме си подхождали като двойка. Няма един човек, който да твърди обратното. Винаги съм казвала, че нищо няма да стане, но...аз самата не знам какво искам. Просто това ми го повтарят всеки ден и започнах да се замислям дали няма нещо вярно.![]()
аз вярвам 4е има хора родени един за друг,ама на тях не им го казват другите,те сами го 4устват.А и 6том пита6 вярва6 ли?!?-НЕ!!Първоначално написано от BloodyAmy
Когато сре6те6 родения за теб сама 6те разбере6 без да иска6 не4ие 4ужди мнение или да слу6а6 някои си![]()
И аз вярвам,че има хора = родени един за друг..А и ако се обичат - някой ден ще го разберат![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Така така. Пускай намеци ти :РПървоначално написано от lipsvashh_mi
А иначе - може. Всеки има право да е идиот![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
възможно е,всякакви хора има по този свят ....
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
+1Първоначално написано от ivcheto0o
Не знам кой може да е толкова тъп и заблуден, че да вярва в такива глупости..
Естествено, че е възможно. Какви ли не хора има по света..![]()
~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~
Що па' не![]()
Няма невъзможни неща
![]()
А другите защо се опитват да ви ореждат живота (като ви говорят, че сте един за друг) ? Искат да ви женят ли ?![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Офф ве4е станаха две теми такива хора казвайте 4е това е ва6 проблем не 4е е на някой дръг или примерно![]()
Да, мой проблем е. Всички ми повтарят, че супер много си пасвам с едно момче. Ние сме добри приятели и от време на време (рядко) излизаме заедно. Чатим си и си имаме много голямо доверие. Имаме добри приятелски отношения, но това е всичко. Той е влюбен в друга, а аз си имам достатъчно проблеми, че и да се влюбвам и така. Ама ви питам дали наистина може да сме родени един за друг? И аз не вярвах ама то всеки ден като ми го повтарят взех да се замислям.
Само във филмите и сериалите може би.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Има едни книжки Здрач - там има едни такива.![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Не вярвам, че има хора родени един за друг, може би по филмите, но филмите не са живота ни, нали така? Лично аз подкрепям мнението, че двама човека не се разждат един за друг, а по стечение на обствоятелствата, на много жертви от тяхна страна, на любов, изграждат една хубава и стабилна връзка, която удовлетворява техните желания![]()