- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как ???
аахахаха, абе вие нормални сте? кво да я търси, кво да я гони, кво да сяда при нея, кво да й обяснява ''сериозно и подробно'', тя да не е малоумна?! много ясно, че е разбрала какво й казва момчето онзи път, просто явно грам не я ебе за него.
авторе, спри да я търсиш и спри да си просиш вниманието й! колкото повече го правиш, толкова повече ще бяга. прави се, че вече не се интересуваш от нея. като й залипсва вниманието ти, може и сама да дойде. но като цяло не се надявай нещо между вас да се получи.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Реших да не правя втора тема...
На друга моя "добра" и нейна също мриятелка казах,че ще и се обадя да се разясним.......
По време на час ми пойска телефона дадох и го,ръчка там нещо изпраща и ми го върна.Тая вечер да и се обада...телефона и го нема в указателя..
Немам повече думи!К'во да правя?
П.С.Немога,просто немога да и се разсърдя1Нещо ме спира
Колко и педалско да звучи.....много е обидно и унижаващо..
П.С.2 На сутринта и звъннах да я питам нещо...номера и беше там.Изтрила го е...много е кофти![]()
Намери нова ииии пронто![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Разсей се!
Купони,забавления,лесно е да я избиеш от главата си.
То не става така. Принзаваш й,тя те отблъсква с думите "аа,ама ти се бъзикаш".
Няма смисъл да те съветвам "Бори се за любовта си". Излишно е. Тя не е никоя. Като нея - много. Важното е да запазиш себеуважението си. Не отритвай принципите си,заради путка.
Малко ли е това, че ти се е изсмяла? На твое място бих я разстреляла...
Песента междудругото е къртачка отсекъдеПървоначално написано от fenastz
![]()
Отиваш при нея й и казваш:
Бях сериозен, а ти се избъзика с мен. Казвай имаш ли някакви чувства към мен или не.
Това е долу горе да го кажеш не абсолютно същото, но давай напряко и рязко и бъди сериозен.