- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Любим рейс хД
От София съм. Най-добро си е метрото няма кво да си говорим.Също ми харесва трамвая 7, а от рейсовете 309 ама е много претъпкан винаги....
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Не съм толкова побъркана, че да се зарибявам по неподдържани превозни средства, пълни с кашлящи невъзпитани дебелаци и противни персони.
Когато имам достатъчно време "за губене", вървя пеша до вкъщи, не е чак толкова далеч.
от София съм, даскалото ми е на около час и нещо пеш.. мога да ходя с метро и тролеи 5 и 8 или със 5-6 автобуса
![]()
любими ми е автобус 284, тролей 8 и метрото![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
от Варна съм близо съм до училище не се придвиждам с автобус, но иначе като излизам най добре ми е 41 хах 148 много обикаля
![]()
Първоначално написано от Daqn4eto0o
Е да обикаля ама винаги е редовен и идва много бързо след 7 мин![]()
![]()
И винаги рейсовете му са нови мерцедес и т.н. луксозни и чисти.
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Като бях 1-2 клас не бяха заядливиПървоначално написано от dimi93
И не ми взимаха пари за билетче
Ама сега наистина са гадни
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Оо една готина готина темичка... За нашия прекрасен ГТ. Аз съм от София и даскалото е на 30/40минути,мога да ходя с рейс,тролей,метро и трамвай.. Но си падам много по 7тролейче,просто душата ми е привързана към чистотата му и риска да му паднат жартиерите,да се качат мързеливи контроли,да гледам пияни цигани... А за 8трамвай да не говорим,там често срещам старата любима педагошка от даскало и хиляди пияни заляни смърдящи чичковци. А колкото до редовните рейсове 1... ии 309 или 5 и 1тролей и 74,72.76 също нищо че те са рейсове![]()
![]()
![]()
Та нали за това падаме ! За да се научим да ставаме!
306. Хващам го точно пред входа и ме води право до метрото и обратното. <3
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Такситата по Левче на Пощата У Варна.Единият шофьор (с дълги мустаци) е много пекан и си говорим всичко с него.
Иначе У 88 до Мола правя пътя 30мин. и е голямото клатене.
хахаха ПЕКАН ЛИ Е А ПЕКАНПървоначално написано от Shia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не ли Печен
а не ПЕКАН
![]()
![]()
![]()
Не използвам транспор на по-малко от 200м е![]()
![]()
![]()
Milica Unikalen
koito iska da pi6e ls
88 (трола) не ходи до Мола! (освен ако нямаш предвид ПФохе мал) хДхДхДПървоначално написано от Shia
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Че ние във Варна си го използваме тва "пекан"..Първоначално написано от avtoeksport
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Най-яко е голяма, празна 4-ка или 4 А![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nicolepcd
211 рулз!!!![]()
Аре сега за всички от Варна -> 7 <- .От ХЕИ до Яворс карта
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Това е диалек уе лИекПървоначално написано от avtoeksport
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от elito0o0o0
Във Варна си говорим теи! Пекан е хД
Уча в София ... Преди живеех на квартира и ми се налагаше да ходя до университета с 94, ужасна тъпканица ... Сега съм на общежитие и мога да ходя и пеша, но понякога ме мързи на 280 и там е тъпканица, но все пак това е Студентски град свиквам вече ... А иначе карта за градския си имам, така де сега изтече,но като се върна в София ще си я подновя![]()
песен за 94 xaaxaxaxa, have a fun xD
http://vbox7.com/play:d1e4d390
хихи, не ми се налагазащото съм в центъра
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
211, 12, 12А, 15, 2, 2А не че са ми любими, ама с тях пътуваХ за да стигна до даскало![]()
<N>
Амии аз уча в 31-воСУЧЕМ(Средно Училище за Чужди Езици и Менинджмънт). Даскалото не ми е мн. далече, ама не е и мн. близко. Ходя си с Трамвайската (Трамвай #20) и ми е мн. лесно.