.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88

Re: Любим рейс хД

Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Аз съм от варна и не живея мн близко до даскало :Д използвам 148 и мн си го харесвам т.е. някак си съм се привързал към рейса хДхДхД. Не съм единствен и други мой приятели са се привързвали към рейсовете които използват.
    пък аз към 409
    направо не ти завиждам, че се придвижваш с 148 (Стойчо и Росен) то там шемата е такава : Двама слизат, десет се качват.

weezy f baby

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс

Re: Любим рейс хД

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    Аре сега за всички от Варна -> 7 <- .От ХЕИ до Явор с карта

aaa да аз, както викам `lucky seven`

Цитирай Първоначално написано от d3nz
    Аз съм от варна и не живея мн близко до даскало :Д използвам 148 и мн си го харесвам т.е. някак си съм се привързал към рейса хДхДхД. Не съм единствен и други мой приятели са се привързвали към рейсовете които използват.
    пък аз към 409
    направо не ти завиждам, че се придвижваш с 148 (Стойчо и Росен) то там шемата е такава : Двама слизат, десет се качват.
    лелеее не думай! аз затова го избягвам, макар че картата ми е за него веднъж като се качих вратата едва се затвори от раницата ми, а на следващата спирка вратата ми затисна крака
    а веднъж имаше един кондуктор дето ми вика ` еее свали си раницата не може да се минава оттук, следващия път билетче и за раницата, може ли такова нещо, ти на село ли са намираш ?! `

Мега фен
    Не е правилно да кажеш любим рейс Ако ще говорим за любим рейс, трябва да говорим за любимото ни автобусно возило, което ни кара до училище. Ако ще говорим за любими возила, трябва да говорим много, но ето на тези двата най се кефя - този и този. Но ако трябва да съм в духа на темата - в Благоевград определено автобусна линия №1 e моята любима линия. С нея пътувам ежедневно минимум 2 пъти [/url]

Град
    found myself in wonderland
    xaxaxaxax

Мии аз съм от Бургасс .. и живея на 5 минути от даскалото ми ;dd .. обаче понякога идвам от центъра .. ии любимият ми е 12 :love:

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз съм от Варна и 8мицата ми е любима Въпреки, че не съм се движила много с автбоус.

Тук във Франция, автобусите са като тези туристическите. Отначало им се кефех, ама сега ми се струват ужасни. Особено сутрин има адски много хора, и седя правя а то коридора между седалките е адски тесен

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от bananjanet
    Мии аз съм от Бургасс .. и живея на 5 минути от даскалото ми ;dd .. обаче понякога идвам от центъра .. ии любимият ми е 12 :love:
    Къде учиш?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от smiLexaga1n
    С трамвая (любимата 20-ка) до даскалото са 15 минути.. със светофарите са към 20 .. От автобусите обожавам 84 , идва бързо и е супер красив xD, вътре е топло , а и са от най-новите автобуси. 604 също не е лош, но често закъснява, а и не е чак толкова нов вече ;dd, но за сметка на това ходи до центъра. От тролейте си нямам любим.. метрото е само едно и се движи по един маршрут, но то е много обичано от моя страна . Маршрутките, ми и от тях си нямам любим номер ;d.. Имам си карта за цялата градска мрежа, тъй че пътувам безплатно xP.
    Тц бахти якото да си от софия! Сигурно картата ти за целия транспорт струва около 20 лева. А тук във Варна картата само за 1 автобусна линия - 148 струва 21 лв и то ученическата.... бахти простотиятаа
    da basi qkoto deto e tam

Супер фен Аватара на Shia
    Цитирай Първоначално написано от avtoeksport
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Такситата по Левче на Пощата У Варна.Единият шофьор (с дълги мустаци) е много пекан и си говорим всичко с него.
    Иначе У 88 до Мола правя пътя 30мин. и е голямото клатене.
    хахаха ПЕКАН ЛИ Е А ПЕКАН
    не ли Печен
    а не ПЕКАН

Не използвам транспор на по-малко от 200м е
    Печен не е щот не е загорял още.
    Пекан окачествява личтностната му характеристика.

ДеАлекто У Варна КъртИ

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Нямате ли си друга работа? Любим рейс....супер оригинални сте

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Нямате ли си друга работа? Любим рейс....супер оригинални сте
    както и мнението ти

ot sofiq s1m i lubimiq mi reis e 11,za6toto e toplo ne e tolkova mr1sno i e sravnitelno nov :d
    Don't worry,be happy!

от Варна съм ходя с 20ката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си