- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Любим рейс хД
пък аз към 409Първоначално написано от dimi93
![]()
направо не ти завиждам, че се придвижваш с 148 (Стойчо и Росен)то там шемата е такава : Двама слизат, десет се качват.
![]()
weezy f baby
![]()
aaa да аз, както викам `lucky seven`Първоначално написано от MaGuSs
![]()
лелеее не думай!Първоначално написано от d3nz
аз затова го избягвам, макар че картата ми е за него
веднъж като се качих вратата едва се затвори от раницата ми, а на следващата спирка вратата ми затисна крака
![]()
![]()
а веднъж имаше един кондуктор дето ми вика ` еее свали си раницата не може да се минава оттук, следващия път билетче и за раницата, може ли такова нещо, ти на село ли са намираш ?! `
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е правилно да кажеш любим рейсАко ще говорим за любим рейс, трябва да говорим за любимото ни автобусно возило, което ни кара до училище. Ако ще говорим за любими возила, трябва да говорим много, но ето на тези двата най се кефя - този и този. Но ако трябва да съм в духа на темата - в Благоевград определено автобусна линия №1 e моята любима линия. С нея пътувам ежедневно минимум 2 пъти
[/url]
xaxaxaxax
Мии аз съм от Бургасс .. и живея на 5 минути от даскалото ми ;dd .. обаче понякога идвам от центъра .. ии любимият ми е 12:love:
Аз съм от Варна и 8мицата ми е любимаВъпреки, че не съм се движила много с автбоус.
Тук във Франция, автобусите са като тези туристическите. Отначало им се кефех, ама сега ми се струват ужасни. Особено сутрин има адски много хора, и седя правя а то коридора между седалките е адски тесен![]()
Къде учиш?Първоначално написано от bananjanet
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
da basi qkoto deto e tamПървоначално написано от dimi93
![]()
Печен не е щот не е загорял още.Първоначално написано от avtoeksport
Пекан окачествява личтностната му характеристика.
ДеАлекто У Варна КъртИ
Нямате ли си друга работа?Любим рейс....супер оригинални сте
както и мнението тиПървоначално написано от brokeninside13
![]()
ot sofiq s1m i lubimiq mi reis e 11,za6toto e toplo ne e tolkova mr1sno i e sravnitelno nov :d![]()
Don't worry,be happy!