.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

За тези, които се колебаят

колко често отваряме теми, отговорите на чиито въпроси са винаги просто опитай? Аз лично много често - почти всяка трета. Затова ще напиша нещо, което може да послужи като отговор на всички, които се колебаят какво да правят (да признаят ли чувствата си към някого или не).
    Преди и аз бях така - чудех се какво да правя. Имаше едно момиче, което много харесвах, но не можех да намеря думите, с които да й го кажа. Познато, нали? И така, времето си минаваше, аз започвах да я харесвам все повече и повече, но нещо все ме спираше да й го призная. Един ден просто реших - ще й кажа, пък каквото ще да става. Хванах телефона и набързо написах смс (набързо, за да не се откажа, докато пиша), с текст нещо от сорта на - знаеш ли, не искам да си разваляме приятелските взаимоотношения, но не мога да спра да мисля за теб, искаш ли да бъдем нещо повече от приятели? Ако искаш ми звънни.
    И го изпратих. И какво мислите, че се получи? Стана ми по - добре, макар че преди това си мислех, че едва ли не няма да мога да си намеря място ако го направя. На всичкото отгоре, тя ми звънна. Но дори и да не беше, нямаше да мисля, че съм сбъркал като съм й признал какво чувствам към нея.
    Затова ще ви дам един съвет, дали за да не задавате повече въпроси от типа какво да правя сега или за нещо друго, но съветът е такъв - любовта не се мисли, а се чувства. Ако наистина обичаш някой, то трябва да се бориш за този човек, а не да се чудиш дали. И, за да получиш някой, не трябва да чакаш той да ти дойде на готово.
    Весели празници!

Скайп - dark_elf2

страотнооооо ... мн си прав, брао

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    и мисля 4е по-добре да рискувам и да видя кво би станало отколкото да стоя и да се 4удя

Повече от фен Аватара на kotence_91
    Град
    на Луната :)
    Много мъдро И аз давам такива съвети, ама не ги ползвам за мене си

Цитирай Първоначално написано от kotence_91
    ми на думи лесно, ама иначе е по-трудничко ... ама пък си викай майната му, да става квото ще ...

Повече от фен
    Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..

Мега фен Аватара на vagarious
    Съгласна съм с темата ти, но понякога се случва така, че обекта на нашите чувства ни отблъсква и какво правим после!?Аз лично, за някой случай съжалявам, че така съм направила, но като цяло не.При мен надеждата умира последна.Та както и да е, исках да кажа, че не винаги ни огрява слънцето, когато си признаем. Но пък съм "за" признаването на чувствата.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    каква неземна мъдрост струи от теб.

Ти си фонтан на гениалността, извор на интелекта, гейзер на идеи.

Нещо по-очевидно нямаш ли ?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Дано го прочетат повечето объркани хора в този сайт.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Гъза ми сърби.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Колега, ами ако ти беше отговорила, че не те харесва, след т'ва с к'ви очи би я погледнал в училището примерно ?

Благодаря.
    Помогна ми.

пп:Ами ако му няям номера

Бори се до последно!

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от loveUpeps4o
    Колега, ами ако ти беше отговорила, че не те харесва, след т'ва с к'ви очи би я погледнал в училището примерно ?
    Точно за това говорех и аз, само, че малко по-обемно го обесних.
    Big or small, lies are lies!

Супер фен
    Евала... Много добре казано

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Цитирай Първоначално написано от loveUpeps4o
    Точно за това говорех и аз, само, че малко по-обемно го обесних.
    Да, извинявай не съм го прочел правилно xD.
    П.С Весело изкарване на Ню Иър на всички. : )

Сутринта станах в 6 и му написах един СМС ,но знам,че ще го прочете най-рано утре пък ще видим...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Ан тей 4овека казва правилно кажете н6 не губите

Град
    Враца
    И аз така казвам на всички, просто ако не опиташ, няма да знаеш какво е могло да бъде. Иначе, мълчиш си, не се бориш и оставаш в сянка.
    Аз пък колко се мразя за тва, ама хич не съм по действието.. Както каза, чакам на готово. И немога да направя нищо по въпроса. Незнам какво...
    Е не, знам.. Като се опитвам да гледам реално и обективно просто знам, че не съществува логика, според която той би могъл да има някакъв интерес. Но го чакам. Не правя нищо и чакам да дойде.. Бати малоумната наивност.. 'ма см ткава да го е'а..
    Иначе в тези случаи просто няма какво друго да се направи... Или действаш, или си аут.

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

така е .. брав0 .. ('')

Еми то има вече хиляди теми като тая, ама питащи все ще се намират. То и аз имам преживявания такива, преодолява се, в един момент разбираш, че няма нищо кой знае какво. Все пак браво, темата си е полезна, редом с почти всичките малоумни.

аз съм същата
    и знам че трябва да рискувам но не мога просто страх ли нз какво е

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Да видим дали някой ще се повлияе от тази тема
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Да видим дали някой ще се повлияе от тази тема
    еми аз се повлиях ... току що си изпях сичко квото ми е на душата .... ся кво ш стане нз ....... ама не ми и пика особено, важното е, че пробвах пък из даскало ш гледам на др страна, ама има и шанс нещо да се получи ш видим утре къв ще е отговорът

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    аз ся да й пратя.. едва ли е удобно.. а иначе така или иначе съм решен да я целуна като се видим... щото тя ся е на село... иии ше се видим къде 31-1-2... как да е, решен съм вече наистина! Иначе надъхващи думи, ама наш'те баби и дядовци само с смси са си признавали чувствата... най си е хубаво лице в лице.. ениуей

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си