колко често отваряме теми, отговорите на чиито въпроси са винаги просто опитай? Аз лично много често - почти всяка трета. Затова ще напиша нещо, което може да послужи като отговор на всички, които се колебаят какво да правят (да признаят ли чувствата си към някого или не).
Преди и аз бях така - чудех се какво да правя. Имаше едно момиче, което много харесвах, но не можех да намеря думите, с които да й го кажа. Познато, нали? И така, времето си минаваше, аз започвах да я харесвам все повече и повече, но нещо все ме спираше да й го призная. Един ден просто реших - ще й кажа, пък каквото ще да става. Хванах телефона и набързо написах смс (набързо, за да не се откажа, докато пиша), с текст нещо от сорта на - знаеш ли, не искам да си разваляме приятелските взаимоотношения, но не мога да спра да мисля за теб, искаш ли да бъдем нещо повече от приятели? Ако искаш ми звънни.
И го изпратих. И какво мислите, че се получи? Стана ми по - добре, макар че преди това си мислех, че едва ли не няма да мога да си намеря място ако го направя. На всичкото отгоре, тя ми звънна. Но дори и да не беше, нямаше да мисля, че съм сбъркал като съм й признал какво чувствам към нея.
Затова ще ви дам един съвет, дали за да не задавате повече въпроси от типа какво да правя сега или за нещо друго, но съветът е такъв - любовта не се мисли, а се чувства. Ако наистина обичаш някой, то трябва да се бориш за този човек, а не да се чудиш дали. И, за да получиш някой, не трябва да чакаш той да ти дойде на готово.
Весели празници!