.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 80
    Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    аз съм писал в една тема но не толкова подроно ама наистина съ6тата е слу4ката има две моми4ета и едно мом4е и аз клоня към едната апък другата към мен и така аве то4но съ6тото карали сме се и тъй после пак се сдобряваме ех да бе6е ти моми4ето

И аз харесвам най-добрия си приятел но си давам сметка за някои неща ..
    1во сигорно доста споделяш с него и е скъп човек за теб .. ако тръгнете доста неща ще се променят ...
    2ро прдстави си за една тъпа караница да загубиш толкова близак човек ...
    За мен лично не си струва ,,,
    Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
    Оставаш моя слабост ти си моя грях!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Влюбена в моя BFF

Цитирай Първоначално написано от givemereasontolive
    Влюбена съм в най-добрия си приятел Преди известно време също бях влюбена и му казах . Той се отдалечи от мен , ниоскаше да говори с мен . От там нататък винаги когато някой в училище се изсмее че сме гаджета [защото ние сме НЕРАЗДЕЛНИ] аз му казвам в лицето , че не го харесвам.Незнам какво да правя , чувствата са талкова силни и понякога си казвам , че ще го забравя,а след малко искам да му кажа.Незнам какво да правя имам чувствато , че сърцето ми умира , защото се измъчвам . Помогнете ми !

Най-добрата ми приятелка е влюбена в него , а той я отряза.Тя постоянно ме пита дали го харесвам , а аз постояно я лъжа,защото той прекарва повече време с мен и така тя ще се чувства гадно.
    трудно е, да, ама приеми факта, че ше се отдалечи още повече, като му кажеш... и може да няма връщане после.. имаш си добър приятел, защо да разваляш магията? И аз имам една много добра приятелка, която обичам, ама гледам да не мисля за нея, макар че ми поднесе интересни новини.. как да е, бъди силна, не всичко е за ходенето.. все пак да обичаш е да гледаш човека, който обичаш, да е щастлив... независимо с теб или не... малко алтруизъм, мънинко поне, стига с тоя егоизъм

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    бахти филма чак аз се обърках
    If I played you like a toy?

като се замисля -- права си
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Re: Влюбена в моя BFF

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Влюбена съм в най-добрия си приятел Преди известно време също бях влюбена и му казах . Той се отдалечи от мен , ниоскаше да говори с мен . От там нататък винаги когато някой в училище се изсмее че сме гаджета [защото ние сме НЕРАЗДЕЛНИ] аз му казвам в лицето , че не го харесвам.Незнам какво да правя , чувствата са талкова силни и понякога си казвам , че ще го забравя,а след малко искам да му кажа.Незнам какво да правя имам чувствато , че сърцето ми умира , защото се измъчвам . Помогнете ми !

Най-добрата ми приятелка е влюбена в него , а той я отряза.Тя постоянно ме пита дали го харесвам , а аз постояно я лъжа,защото той прекарва повече време с мен и така тя ще се чувства гадно.
    трудно е, да, ама приеми факта, че ше се отдалечи още повече, като му кажеш... и може да няма връщане после.. имаш си добър приятел, защо да разваляш магията? И аз имам една много добра приятелка, която обичам, ама гледам да не мисля за нея, макар че ми поднесе интересни новини.. как да е, бъди силна, не всичко е за ходенето.. все пак да обичаш е да гледаш човека, който обичаш, да е щастлив... независимо с теб или не... малко алтруизъм, мънинко поне, стига с тоя егоизъм

Точно това е причината до сега да съм си мълчала ... затова сега просто се чудех дали да му кажа , защото не издържам повече , но , да , ще си остане така , както е ...

Ако бях на твое място щях да избера да си останем приятели. Не си струва да тръгнете и след 1-2 години примерно да го загубиш. Ако си запазите приятелството може след време той наистина да започне да те харесва и така нещата да потръгнат.
    ~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    стига сте писали ве тъкмо излеза от темата и някой писал немога да видя останалите

Цитирай Първоначално написано от Lucksy
    Ако бях на твое място щях да избера да си останем приятели. Не си струва да тръгнете и след 1-2 години примерно да го загубиш. Ако си запазите приятелството може след време той наистина да започне да те харесва и така нещата да потръгнат.

Подкрепям !!!
    Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
    Оставаш моя слабост ти си моя грях!

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    И според мен трябва пак да му го кажеш.. а и не трябва да лъжеш приятелката си няма смисл.. не я лъжи, апък тя ако наистина те възприема както казваш за най-добра приятелка, ще те разбере, ако ли не.. сама си направи извода за нея.. : ) а вие не си ли говорите за момичета/момчета [според влечението ] .. не ти ли е казвал коя си е хареса.. туку виж може да си ти : )
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Цитирай Първоначално написано от Lucksy
    Вежднъж си мислех,как след няколко години може и да почне да ме харесва ...

Цитирай Първоначално написано от lilincituuuu
    И според мен трябва пак да му го кажеш.. а и не трябва да лъжеш приятелката си няма смисл.. не я лъжи, апък тя ако наистина те възприема както казваш за най-добра приятелка, ще те разбере, ако ли не.. сама си направи извода за нея.. : ) а вие не си ли говорите за момичета/момчета [според влечението ] .. не ти ли е казвал коя си е хареса.. туку виж може да си ти : )

Оо,безкрайно много хиляди милиарди пъти съм го пътала,апък и не само аз , за това коя харесва .. тц .. отговора е --никой --

Оо,безкрайно много хиляди милиарди пъти съм го питала,апък и не само аз , за това коя харесва .. тц .. отговора е --никой --

Град
    0ох.. и аз много мразя като ми кажат никой ем.. може да се допиташ до някой негов приятел.. или.. не знам.. не се ли движи с някой.. по така близък.. : (

I need you right now
    I need you right now

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Виж ся и аз като питах така едно моми4е ми казва6е никой но като и казах 4е аз я харесвам и ми каза да и на другия ден не но това е друга история

0ох.. и аз много мразя като ми кажат никой ем.. може да се допиташ до някой негов приятел.. или.. не знам.. не се ли движи с някой.. по така близък.. : (
    Много пъти съм пробвала да питам неговите приятели.НЕ.Нещат да ми кажат !

Град
    Пфф.. не знам какво да ти кажа.. не си ли забелязвала да ти прави някакви намеци.. да се държи по~странно от преди.. демек по~сближено : )

I need you right now
    I need you right now

Пфф.. не знам какво да ти кажа.. не си ли забелязвала да ти прави някакви намеци.. да се държи по~странно от преди.. демек по~сближено : )
    Да.Но това можеби е , че вече сме в един клас.

Град
    Но може и да не е : ) .. просто.. следи държанието му с теб.. и се опитвай колкото се може повече и повече да се сближаваш с него казвай му повече неща.. колкото и да са маловажни, просто наистина да почувства, че е адски важен за теб.. ии после просто му се разкрий.. : ) защото с чакане няма да стане според мен

I need you right now
    I need you right now

Но може и да не е : ) .. просто.. следи държанието му с теб.. и се опитвай колкото се може повече и повече да се сближаваш с него казвай му повече неща.. колкото и да са маловажни, просто наистина да почувства, че е адски важен за теб.. ии после просто му се разкрий.. : ) защото с чакане няма да стане според мен

Благодаря.Това найстина са малки неща,но като се струпат и струпат ще станат крачки ... към него

Град
    няма за какво да благодариш : ) все пак изказваме просто мнения и предложения.. а ако ги осъществиш и ти помогнат можеш само на себе си да благодариш : ) аз ти пожелавам успех, и много любов

I need you right now
    I need you right now

Често се случва да се влюбиш в човека, който се държи съпер мило с теб... споделя... ... Ставаш част от живота му... и ти се иска да си с него през остатъка на живота си.... Не трябва да криеш нещо от него... (Аз крия от моята приятелка, защото наистина нямаме шанс... няма значение защо...), но вие имате някакъв шанс... на една възраст се.... живеете в едно градче... Хубаво е да се сближиш колкото се може до него.... ноо.... ако той те отблъсни пробвай с "Мога, да търпя болката... само остани до мен.... като приятел...." И мога да ви кажа на всички... че е по-добре да останат приятели... лъжете се, че ще боли повече.... дори много.... .... За да ти стане още по - вече дали те харесва... опитай се да го целунеш.... ако не те отблъсне... познай....
    It's too late...

Град
    ако съм те разбрала и аз тъкмо това си мислех.. кажи му, че искаш да му кажеш нещо, след което се надяваш да си останете приятели, независимо какво ще стане : )

I need you right now
    I need you right now

За целуфката е.... може би най-важното ... при нея няма тайни... или отблъсква.... или отначало се дърпа и после я хваща за дупето и продължават...
    It's too late...

ако съм те разбрала и аз тъкмо това си мислех.. кажи му, че искаш да му кажеш нещо, след което се надяваш да си останете приятели, независимо какво ще стане : )
    Тези думи му казах,когато за пръв път го харесвах.И понеже съм човек,който си казва всичко,незнам дали е лошо или не,му казах.Той се стресна и след това ми каза,че неиска да ме губи като приятелка.''Не че не те харесвам,не че не си хубава,но просто те ценя повече като приятелка и неискам да те губя.''
    Незнам сега дали е на това мнение,защото сега се сближихме толкова много,неразделни сме .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си