.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 80 от общо 80
    Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    мисля, че и преди писах в тая тема... мда, някъде 2-3 страница...

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ХОДИТЕ С ВСЯКО ДИШАЩО СЪЩЕСТВО?!?!!? По ягодите, после се оплаквате, че нямате приятели!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Хаах аз сега ходя с момчето, което ми се водеше най-добър приятел около 1-2 години
    Ама .. нормално е да се е отдръпнал. Може да се е стреснал нещо, знам ли
    много хубаво е така-връзка изградена на основата на приятелството...
    по темата- приятелят ти се е стреснал-може би не е очаквал да имаш такива чувства към него..поговорете и се изяснете...

Според мен изчакай момчето да направи първата крачка,ако и той те харесва,това ще покаже ,че чувствата му не са само приятелски към теб. Ако не, останете си приятели и толкоз,няма нищо по-хубаво от това,да има на кого да споделиш
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Цитирай Първоначално написано от SuNsHiNe6
    Според мен изчакай момчето да направи първата крачка,ако и той те харесва,това ще покаже ,че чувствата му не са само приятелски към теб. Ако не, останете си приятели и толкоз,няма нищо по-хубаво от това,да има на кого да споделиш
    дам,няма смисъл да си развалята отношенията,казвам го защото е ясно , че момчето ще се отдръпне като разбере , че го харесваш и ако няма същите чувства към тебе

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Съжалявам да ти го кажа,но той не те харесва КАТО момиче,за да ти е едно момче най-добър приятел,трябва няколко задължителни условия - да не те харесва,да харесва други момичета,да е със съмнителна сексуална ориентация,да е момче,а не мъж...приеми го,ти си му отдушник,нямаш никакъв шанс ако оставиш нещатата така...Спри да си "неразделна" с него,карай го да ревнува(задължително,това е най-сигурното и силно оръжие и на 2та пола)...иначе казано,спри да му бъдеш най-добрата приятелка...
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си