.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Цитирай Първоначално написано от EnterYourNameHere
    Цитирай Първоначално написано от peace94
    Сега да се разберем за едно нещо. Миенето на косата всеки ден НЕ е вредно. Това са някакви остарели стереотипи и вече е научно доказано, че даже е добре за косата (естествено не с шампоан, който е 99 % химии някакви), защото както кожата на тялото и лицето трябва да се почиства всеки ден от мъртви частици и т.н. при косата е същото.
    Такъв шампоан рядко се намира.

Цитирай Първоначално написано от sanyflower7
    Браво за подробното мнение и из4ерпателно в същото време
    Виждам 4е си запозната и за това искам да те питам някои ефикасни шампоани против пърхот аз имам 4уплива коса и си взех ето такъв шампоан за изправяне оба4е не помага http://www.consumer.schwarzkopf.de/f...tt_Shampoo.jpg
    оба4е за съжаление няма голям ефект какво да правя
    Ами за пърхота има много причини, даже не ги знам всичките
    Но обикновено, ако нямаш проблеми като болести някакви на скалпа сигурно се е получил от смяната на горещото и сухо време със студено и влажно и обикновено тогава кожата на главата ти става чувствителна и ако си ползвала продукти за коса (шампоани, балсами, серуми, спрейове и т.н.), които са агресивни, това е причината най-вероятно. Агресивни по принцип са такива, които са за обем, за изправяне, за мазна коса, оцветяващи... за тези се сещам сега. Аз ти предлагам да си вземеш шампоан, който е за нормална коса, а не специално за пърхот, който съдържа някакви масла или Q10 имаше наскоро една реклама. На Гарниер мисля, че имаше със масло от карите. От тези шампоани дето са по магазините гледай да пише, че подхранва и заздравява, а не "прави страхотен обем", "изправя само след първото измиване и т.н." От аптеката може да видиш Фитовал (около 6 лв) той е по принцип за косопад, пърхот или изтощена коса, но не знам дали е добра идея в твоя случай, ако косата ти не е изтощена (ако не ползваш преса и т.н.), може да се омазни. Питай също и за Клоран и Дюкре против пърхот, те са специално за пърхот, но са по-скъпички.
    Абе много се разписах, но се опитвам да обясня подробно. Най-важното е да не е агресивен шампоана.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Gwendoline
    Цитирай Първоначално написано от sanyflower7
    Браво за подробното мнение и из4ерпателно в същото време
    Виждам 4е си запозната и за това искам да те питам някои ефикасни шампоани против пърхот аз имам 4уплива коса и си взех ето такъв шампоан за изправяне оба4е не помага http://www.consumer.schwarzkopf.de/f...tt_Shampoo.jpg
    оба4е за съжаление няма голям ефект какво да правя
    Ами за пърхота има много причини, даже не ги знам всичките
    Но обикновено, ако нямаш проблеми като болести някакви на скалпа сигурно се е получил от смяната на горещото и сухо време със студено и влажно и обикновено тогава кожата на главата ти става чувствителна и ако си ползвала продукти за коса (шампоани, балсами, серуми, спрейове и т.н.), които са агресивни, това е причината най-вероятно. Агресивни по принцип са такива, които са за обем, за изправяне, за мазна коса, оцветяващи... за тези се сещам сега. Аз ти предлагам да си вземеш шампоан, който е за нормална коса, а не специално за пърхот, който съдържа някакви масла или Q10 имаше наскоро една реклама. На Гарниер мисля, че имаше със масло от карите. От тези шампоани дето са по магазините гледай да пише, че подхранва и заздравява, а не "прави страхотен обем", "изправя само след първото измиване и т.н." От аптеката може да видиш Фитовал (около 6 лв) той е по принцип за косопад, пърхот или изтощена коса, но не знам дали е добра идея в твоя случай, ако косата ти не е изтощена (ако не ползваш преса и т.н.), може да се омазни. Питай също и за Клоран и Дюкре против пърхот, те са специално за пърхот, но са по-скъпички.
    Абе много се разписах, но се опитвам да обясня подробно. Най-важното е да не е агресивен шампоана.
    Аз ползвам преса и още как много подробно мнение няма проблеми още утре ще потърся нормален шампоан дано да има ефект мерси

Цитирай Първоначално написано от TheOnee
    Цитирай Първоначално написано от EnterYourNameHere
    Цитирай Първоначално написано от peace94
    Сега да се разберем за едно нещо. Миенето на косата всеки ден НЕ е вредно. Това са някакви остарели стереотипи и вече е научно доказано, че даже е добре за косата (естествено не с шампоан, който е 99 % химии някакви), защото както кожата на тялото и лицето трябва да се почиства всеки ден от мъртви частици и т.н. при косата е същото.
    Такъв шампоан рядко се намира.
    Може и така да е и все пак бебешките са най-близо до този идеал

И на мене ми се омазнява косата от корените - мисля, че на всички би трябвало да е така
    Аз ползвам Сlear Scalp Oil Control и сега си мия косата на 3-4 дена, а преди си я миех през ден
    А веднъж като ми беше мазна косата обаче нямах време да я измия преди да изляза и пробвах едни трик, дето майка ми ми го е казвала - взимаш малко брашно и почваш над вестник да си го втриваш в корените, после се сресваш надолу с главата и косата малко се оправя, има някакъв ефект

Повече от фен Аватара на Melanie
    И аз си миех косата всеки ден, но шампоанът на Orzene за мазна коса е велик Ааа и не съществуват балсами специално за мазна коса, даже напротив - всички балсами я омазняват допълнително.

EnterYourNameHere, обичам ти аватара

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Затова балсамът се слага от ушите надолу
    Иначе аз си я мия през ден, но най добрият шампоан който съм използвала е Head n shoulders ментол, велик! Иначе сега съм с herbal esenses с манго и кокос, против накъсване, става. Много хубаво мирише.

Град
    New York ~
    Цитирай Първоначално написано от viksit0y
    И аз имам такъв проблем..трябва да си мия косата всеки ден, защото се омазнява..
    това е вредно използвай някъкви продукти, например питай фризьорката си, но не я мий толкова често

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си