така съм се шашнала,ужас,оказа се,че за 1 седмица трябва да си стегна дупето ДОКОЛКОТО МОЖЕ ,макар че не виждам как е възможно..ужасно съм слаба ,ноо дупето ми е отпуснато и ме ядосва много..помагайте все пак ако има някакъв начин,като изключим фитнеса,щото съм забутана за празниците в някакво село..блегодаря предварително
А защо само за 1 седмица?
Иначе скачай на въже. За въртенето на обръч също има добри отзиви, но не знам помага ли за дупето.
Помага,НО многооо малкооПървоначално написано от BlackKeys
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
^ тва е супер добро умпражнение. иначе колелото помага, но без да седиш; тичане; клякания...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Напади, Клекове, Повдигане на Долния крайник назад от опорна колянка, както и от стоеж с опора разбира се. Сериите са най-важни - за да се стимулират мускулите. И бягане ми бяха казвали ако имаш време естествено. УСПЕХ!!!
аз мога да предложа следните упражнения:
само 20 минути дневно
1. повдигане и изпъане на крак:
-Застанете с лакти и колене, опрени на пода, гърбът е прав.
-Повдигнете десния крак, като го държите изпънат. Стегнете коремните и седалищните мускули.
Повторете 20 пъти и сменете крака. Направете 3 серии по 20 пъти.
2.Изпъване на седалищните мускули:
-ОТНОВО клекнете с лакти, опрени на пода. Повдигнете назад в хоризонтално положение задания крак.
-Като стягате коремните и седалищните мускули, приближете крака напред към гърдите. Повторете упражнението 20 пъти, след това сменете крака.
Общо 3 серии
3.Повдигане на 45 градуса:
-Клекнете с лакти, опрени на пода. Гърбът е изпънат.
-Вдигнете десния крак и го свийте под ъгъл 45 градуса. Стегнете коремните мускули.
Направете 3 серии по 20. Сменете крака.
http://zamunda.net/details.php?id=55269 < Тук има и една програма..
Разкачваш краката на ширината на раменете,стягаш краката,започваш да клякаш 3 серии по 40 клека.Воала![]()
a с обръча може ли да се свалят сланинките от коремаПървоначално написано от BlackKeys
sladkata_ani4ka
Чела съм, че може, но не съм го пробвала.Първоначално написано от antoaneta613
скачай на въже и карай колело права..![]()
Просто аз
Иии ти за 1 седмица ще станеш лекоатлетка бе.
Давайте бързо рецептите за почасовото стягане ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
За да оформиш по бразилски вдигнато дупе, има няколко упражнения:
Мост а ла Пилатес
А
Легни по гръб с ръце до тялото и длани надолу. Сгъни краката си в колене, така че да правят 90 градуса с пода, и леко повдигни таза нагоре.
Б
Повдигни таза още по-нависоко, стегни дупето и изпъни десния крак нагоре. Свали малко надолу таза, така че да почувстваш по-силно напрежение. Направи 20 повторения, а след това смени крака.
Унгарски танци
А
Застани в разкрачен стоеж и сложи ръцете на кръста си. С левия крак отстъпи назад около 90 см и приклекни и с двата крака, като се стараеш дясното бедро да е успоредно на пода. Лявото коляно в същото време трябва да е на около 5 см от земята.
Б
Наведи се напред, така че дясното бедро да поеме по-голямата част от тежестта и се върни назад. Направи 10 повторения. Смени краката.
![]()
Ако не искаш да се уголеми в профил не наблягай на кляканията![]()
скачането на въже варши много добра работа![]()
за антицелулитен крем на Дева съм чувала ..
онзи ден бях в аптеката и без да искам го видях изложен на витринатаимаше два единия за дупето а другиа за талията
цената беше 5 лв,не видях колко мл е ..не ми се вярва да действа кой знае колко но се порови в нета,намери мнения дали си струва изобщо,но може и да помага но ще е малко и трабва да се ползва редовно нз колко време ще изкараш с този крем нямам си и на представа
но за една седмица не ми се вярва да го стегнеш .. освен ако не скачаш на въже по 6 часа на ден
и пак не вярвам да има голям ефект ... може би малко незнам
айдее УСПЕХ и да не го стегнеш до седмица ако тренираш редовно ще има резултат
![]()