- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ооще 3 дни доО..
Ооще 3 дни д0 New YearКефите ли сееее??
![]()
![]()
![]()
ДААААААААААА![]()
![]()
![]()
![]()
=]
нЕ особено..
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Много ясно![]()
Особено като се има впредвид,че всяка година ми е по-брутална от другата,направо съъм...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Брях,брях
Не дюд по-скоро ми е гадно! Минаха празниците, край на ваканциите, започва даскалото. В най-добрия случай на нова година, ще сме си на село с наще! В НАЙ-ДОБРИЯ! В най-лошия ще съм си тук във Варна и ще тъпеем пред телевизори и комютри. Имам 1 000 оферти от приятели за нова година, да се сабираме да празнуваме заедно, но дори не смея да говоря с наще защото си знам и без да ги питам, че няма да ми дадат..
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Не много![]()
П.С - Щастлива Нова Година на всички![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
И да, и не. Искам да идва Новата година, ама не се очертава от най-интересните. Ох, а само 3 дена след нея почваме училище.![]()
Да , определено.
Обичам този момент.
Нооо...само 31-ви вечерта , а на 1-ви през деня се чувствам..![]()
тъпо ми е винаги тогава , дано тази година да е различно.![]()
същотоПървоначално написано от Infinity
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Първоначално написано от BlackKeys
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Ще се радваме до момента в които отрезнеемПриятно посрещане на новата 2010 год
![]()
пука миПървоначално написано от danibebi
![]()
![]()
![]()
Не. Трябваше да се съберем с приятели да празнуваме, но в крайна сметка нищо не се разбрахме ... Явно ще се наложи да си стоя в нас и да тъпея![]()
Радвам се като цяло на всички празници, защото изминалите ги прекарах много хубаво, сега на Нова Година ще е финалът и ще се размажа като за последно тази година .. От друга страна не наближават скоро празници и се очертава само учене,учене и пак учене..![]()
Първоначално написано от elito0o0o0
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
и при мене същата работа..ама има още 1-2 дена ще видим кво ще излезе..Първоначално написано от n3v3r4z
все ми е едно. а и не знам още на кого ще се натреса..
горе-долу![]()
(искам да си остана на тая възраст,не искам да остарявам![]()
МОМИЧЕ!
аз пък искам да стана по-голямаПървоначално написано от cookie_master
![]()
О да аз се радвам, омръзна ми тая 2009, да видим какво ще предложи 2010.. Малко ше се депресирам и ще потъна в спомени, ама после ше се напия и ше си избухна!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
безразлично ми е