- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПРИЯТЕЛИ.[НАЙ-ДОБРИ] ПРИЯТЕЛИ.
Здравейте.Надявам се да ми помогнете.
Ние сме група.7 момичета най-добри приятелки-И всеки ден с тях е като приказка.Толкова се смеем , до припадък :д . Всички си помогаме взаимно.И все пак , когато много рядко се случи да се скараме аз приемам това приятелство най - навътре.Аз ги сдобрявам.Гледали ли сте Bratz онова момиче с кестенявата коса , която накрая ги сдобри.Същата съм по характер.Но сега,сега всички се разделихме.Едната искала да бъде по - готина , да носи токчета , грим , незнам си какво ... ДРугата,дето твърдеше , че ми е заклета най-добра приятелка ся тръгне с една друга от друпата.Има едни близначки.Те постоянно са на село през събота и неделя.Приятелството ни е на край.Ккаво да правя.Обичам ги - те са най-добрите .![]()
[/i]
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
всяко приятелство има тежки периоди.Из4акаи да минат празниците,съберете се поговорете и може вси4ко да е постаромо![]()
Кажи им "Ае се събереме си припомнин старите времена"ако не стане
и стискай дупе
![]()
Братз вика![]()
![]()
ем то неможе вечно да сте заедно ;ддд се някога ще се разделите![]()
If I played you like a toy?
Само давам пример щоту като по-малка съм го гледалаПървоначално написано от buuu
![]()
Ние станахме най-добри приятелки тази година след като се формира нов клас си допаднахме ... и никоя от нас няма намерение да се отказва ... или само аз нямама това намерение..![]()
Въпроса е , че всеки път аз ги сдобрявам .. не че не ми харесва , просто се уморих да се боря ..![]()
СЕДЕМ момичета?И кво да не си очаквала да сте заедно вечно...Моля ти се...
Все пак сте момичета....се ще се намери някоя дето да каже,че другата е кучка и да й открадне гаджето![]()
![]()
Брях,брях
Еми аз имах такъв случай. Бяхме си три приятелки неразделни, даже започнаха да ни подиграват, че постоянно ходим заедно. Те двете започнаха да странят от мен и това продължи цял месец. Накрая ми писна и си викам "Майната му". Сприятелих се с останалата част на класа и сега съм си по-добре. Те продължават да си се делят, но не ми пука. :P Поговори с тях и ги попитай защо така се държат..
~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Оф,няма значение бройката.Просто през последните няколко месеца тази група се сформира сама .. никой даже не си е представял,че ще стане така.Даже на родетелската среща се олакаха от ''веселата компанийка''Първоначално написано от fenastz
Колко сме се смяли ... Ама във всяка връзка има караници неизбежно е !
Хах като ви наобиколи някой батко с вид на Енрике Иглесиас, групата бързо-бързо ще се разпусне според менПървоначално написано от givemereasontolive
Избери си една, прави я БФФ, и си се движете на двойчица - това е съвета ми.
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Енрике Иглесиас беше добър примерПървоначално написано от fenastz
![]()
![]()
~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~
ДРугата,дето твърдеше , че ми е заклета най-добра приятелка ся тръгне с една друга от друпата.
ем да е нали ти казах неможе вечно да сте заедно ..особено като сте 7 .. ще станат големи интригипо хуу недей да се бориш както викаш//рано или късно секи ше се цепни от колектива и накрая сама ще останеш точно ти
тка че моя съвет е да избереш 1 от момичетата която смяташ че наистина ти е приятелка и да движиш с нея ...мани ги тея 7 8 или 15 путки не е на добре раотата
![]()
If I played you like a toy?
точноооооооПървоначално написано от Zarity
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
+1Първоначално написано от JustAnotherGirl
![]()
мхмПървоначално написано от ivcheto0o
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Съберете се, поговорете. Опитай се (ти) да направиш нещо по въпроса, но ако в замяна не получиш нищо, просто няма смисъл да се занимаваш, толкова са ти и приятелки...
Вие сте седем момичета, струва ми се, че рано или късно ще тръгнете по различни пътища.![]()
Наричай ме идея на полудял отшелник,
изваял своя свят от полъха на нежност.
...
Раздялата ми с тебе и с мене бе раздяла.
в кой клас сте? бас държа, че не сте в по- горен от осми (даже и осми ви е много). по- добре се примири и си намери нови дружки. нали не си се заблуждавала, че това ви приятелство ще издържи кой знае колко време?
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Трудно е,когато имаш повече от една приятелка.
Не може всички от групата да си останете приятелки,както е било до сега.С възраста се появяват нови интереси,характерите ви започват да се развиват по по-различен начин.Може да станете напълно различни хора.Няма винаги да ви се припокриват интересите и на 7-те.Ще се разделите с времето.