- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво харесвате от връзката ?
Тоест ако смятам правилно си 91 набор и излизаш с 30 годишни... мдааа добра логика.. Е всеки луд с номера си, а някои и с цели програмиЗдраве да е (:
еми да и да го смяташ и да не го смяташ всеки сам си преценява с какви хора да излиза,а аз с такива се 4увствам най-добре ...макар,че и майка като теб казва тези неща и че един ден да не викала на зетя ..здравй наборе... ,но в крайна сметка право на избор понякога човек не знае,в кой ще открие любовта дали ще е по-голям или по-малък никой не знае просто се случва.
www.album.bg/daninkaaaa
е и аз не харесвам женските компании, но пък не си се представям в компания от 36- годишни мъжеПървоначално написано от dydka
както и да е, всеки да си преценява за него си. ;]
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Топлината на женското тяло![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Така. . . харесвам всичко между нас, това е магия.
Харесвам това, че никога не ме е лъгал и не би ме излъгал.Харесвам това, че мога да му се доверявам.Харесва ми, че ме успокоява, че му уважава, че никога не би ми посегнал, че не поглежда друга, че ме предпазва от всичко, че се е жертвал толкова пъти, заради мен, че въпреки, че много хора го карат да се разделим не се предава, прегръдките му, целувките му .... =))
Иначе до момичето, което си е харесала 30 годишен, разбирам те.Имах гадже, което сега щеше да е на 29, но се самоубиЗавинаги е в сърцето ми, но както и да е не искам да говоря, защото това е най-болната тема в живота ми. . Но разбирам те, защто си харесваш по-големи.По- зрели са
![]()
Всичко, свързано с него./общо взето/
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Чувството като сме заедноо
Начина по,който ме гледа .. как му светят очите,усещането,че до себе си имам не само любим ами и приятел,с който мога да споделя всичко.Сигурността,която изпитвам,когато съм с него .. това,че винаги може да ме успокои .. Много,много неща . Просто обичам това,което е той - и добрата и лошата му страна. . Отплеснах се малко.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Аз ще кажа какво ми харесва в сегашната ми връзка. Имала съм общо 2 а за предишната не ми се говори.
Харесва ми, че намерих някой, с който се разбирам с един поглед, който търпи всеки мой каприз и настроенията ми. Това че с него имаме сходно чувство за хумор и моментите в които се смеем заедно са просто уникални. Харесва ми, че нямаме срам един от друг и сме максимално отпуснати. Също обичам това, че и двамата си казваме веднага какво чувстваме и какво мислим без да се правим на интересни и да си правим живота труден. Най ми харесва обаче че и двамата искаме едно и също и гледаме в една посока.
Свалка при нас като че ли нямаше... Тоест бяхме си писали 2 месеца преди да се видим (той беше в чужбина) но беше по-скоро на приятелско ниво и не сме говорили за връзка. На първата ни среща изкарахме няколко прекрасни часа, целунахме си и той каза че иска да сме заедно и това беше. Според мен си стана перфектно. От всичко най-мразя несигурността и зарибявките в началото.![]()