.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен
    Тоест ако смятам правилно си 91 набор и излизаш с 30 годишни... мдааа добра логика.. Е всеки луд с номера си, а някои и с цели програми Здраве да е (:

еми да и да го смяташ и да не го смяташ всеки сам си преценява с какви хора да излиза,а аз с такива се 4увствам най-добре ...макар,че и майка като теб казва тези неща и че един ден да не викала на зетя ..здравй наборе... ,но в крайна сметка право на избор понякога човек не знае,в кой ще открие любовта дали ще е по-голям или по-малък никой не знае просто се случва.

www.album.bg/daninkaaaa

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dydka
    не смятам ,че на 31 е чичка .... при положение,че дори не изглежда на годините си ... всичките ми приятели са мъже казвам мъже ,защото са на около 27 28 30 36 и мога да кажа ,че човек мн повече може да научи от колкото да излизам с момичета .Не харесвам женските компании просто.
    е и аз не харесвам женските компании, но пък не си се представям в компания от 36- годишни мъже както и да е, всеки да си преценява за него си. ;]
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Топлината на женското тяло
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Гушкането,целувките,4е някои ме прави 6тастлива,мога да раз4итам на някого,доверието
    I'd come for youu .. <3

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Така. . . харесвам всичко между нас, това е магия.
    Харесвам това, че никога не ме е лъгал и не би ме излъгал.Харесвам това, че мога да му се доверявам.Харесва ми, че ме успокоява, че му уважава, че никога не би ми посегнал, че не поглежда друга, че ме предпазва от всичко, че се е жертвал толкова пъти, заради мен, че въпреки, че много хора го карат да се разделим не се предава, прегръдките му, целувките му .... =))

Иначе до момичето, което си е харесала 30 годишен, разбирам те.Имах гадже, което сега щеше да е на 29, но се самоуби Завинаги е в сърцето ми, но както и да е не искам да говоря, защото това е най-болната тема в живота ми. . Но разбирам те, защто си харесваш по-големи.По- зрели са

Всичко, свързано с него./общо взето /
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Чувството като сме заедноо

Голям фен Аватара на azida
    емм сексът и целувките

Начина по,който ме гледа .. как му светят очите,усещането,че до себе си имам не само любим ами и приятел,с който мога да споделя всичко.Сигурността,която изпитвам,когато съм с него .. това,че винаги може да ме успокои .. Много,много неща . Просто обичам това,което е той - и добрата и лошата му страна. . Отплеснах се малко.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз ще кажа какво ми харесва в сегашната ми връзка. Имала съм общо 2 а за предишната не ми се говори.

Харесва ми, че намерих някой, с който се разбирам с един поглед, който търпи всеки мой каприз и настроенията ми. Това че с него имаме сходно чувство за хумор и моментите в които се смеем заедно са просто уникални. Харесва ми, че нямаме срам един от друг и сме максимално отпуснати. Също обичам това, че и двамата си казваме веднага какво чувстваме и какво мислим без да се правим на интересни и да си правим живота труден. Най ми харесва обаче че и двамата искаме едно и също и гледаме в една посока.
    Свалка при нас като че ли нямаше... Тоест бяхме си писали 2 месеца преди да се видим (той беше в чужбина) но беше по-скоро на приятелско ниво и не сме говорили за връзка. На първата ни среща изкарахме няколко прекрасни часа, целунахме си и той каза че иска да сме заедно и това беше. Според мен си стана перфектно. От всичко най-мразя несигурността и зарибявките в началото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си