- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПИСНА МИ ! ДОКОГА !
Бившият ми за които съм писала доста пъти преди време .. Наистина мина доста време но всичко още е открита рана .. още има не доразплетени интриги и заблудени лица .. За съжаление най-заблудена се оказах аз ,,,, Моят бивш Тони ми обяснява че все още ме обичал искал пак да бъдем заедно само старите неща да отшумели да сме почнали на чисто .... Какво се оказва от негов и мои много добър приятел разбирам че му е през *** !! Същото така от 3 месеца се опитвам да разбера кои ни раздели .. и все успяват да ме замотаят за да аз не разбера ,,, КАКВО СЕ ОКАЗА ?! МИИИ НАЙ-ДОБРАТА МИ ПРИЯТЕЛКА РАЗБИРА СЕ !!!! Все още толкова много го обичам и тамън нещата бяха тръгнали на добре и с един 15 минутен разговор всичко отиде ...... ;(
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ ГРАМОТНО!
Нищо не разбрах от написаното.Върви пийни нещо,после ела да го напишеш пак![]()
Брях,брях
щом му е през **** не се занимавай повече.
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
извинете ..
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
доколкото разбрах от написаното мога само да те посъветвам да не се занимава6 пове4е с него.
Тъй де,прочетох го пак,от това дето схванах,просто ти казвам да го забравиш и да си немериш друг ако можеш![]()
Брях,брях
Срам ме е ... срам е като знам какви неща му казах и той колко ли се е смял на тях ,,,Казах му че ми липсва че още имам нещо към него ... и той уж "ме разбираше " и " също толкова съм му липсвала .. " ДОЛНА ЛЪЖА ПРОСТО..... ТЕАТЪР ! ! !
Няма смисъл от обяснения.
Остави.. ще срещнеш друг, който да обичаш повече. ( да се надяваме )
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Абе я върви ся да се забавляваш някъде с приятелкии ии приятели.И не трябва да изглеждаш слаба пред него.Докажи му,че си го забравила!(
Ааа!Че се изнервям на такива задници.
Брях,брях
а в крайна сметка той с каква цел те лъже, че още те обича?Първоначално написано от newii
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
незнам ако знаех може би щеше да е по лесно ...![]()
Стига рива,майна,отпусни се и запали един коз![]()
Първоначално написано от 0nem0retIme
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Немога да разбера за какво бяха всички тези филми до сега ,, за какво трябваше да ме лъжат ...![]()
ами разпитай този приятел, който ти е казал истината за бившия ти. въпреки че и на него едва ли много можеш да вярваш. най- добре се отдели от тези хора, спри контактите си с тях, личи си, че не струват.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Щом му е през *** не ходи след задн*ка му като заблудена шматка .. В случея си повярвала на думи, на които не вярва и малко дете
Не се занимавай с него![]()
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
знаех си, че ще има нещо такова преди доста време като Тони ми каза "може аз да съм заблуден за това което става но ти си по заблудена и от мен никога няма да разбереш истината защото хората който я знаят няма да ти кажат , а от мен нищо няма да научиш" И ето каква е била истината ,,,, Макар че жсе още не съм сигорна дали това е всичко![]()
![]()
еееех, весело си живеете вие в ACME гората !
знам, че ти е трудно, но просто спри да се занимаваш с него !
Излез с приятели, прави любимите си занимания и си повтаряй, че не те е заслужавал и че ще намериш нещо много по-добро ^^
Първоначално написано от 0nem0retIme