.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

ПИСНА МИ ! ДОКОГА !

Бившият ми за които съм писала доста пъти преди време .. Наистина мина доста време но всичко още е открита рана .. още има не доразплетени интриги и заблудени лица .. За съжаление най-заблудена се оказах аз ,,,, Моят бивш Тони ми обяснява че все още ме обичал искал пак да бъдем заедно само старите неща да отшумели да сме почнали на чисто .... Какво се оказва от негов и мои много добър приятел разбирам че му е през *** !! Същото така от 3 месеца се опитвам да разбера кои ни раздели .. и все успяват да ме замотаят за да аз не разбера ,,, КАКВО СЕ ОКАЗА ?! МИИИ НАЙ-ДОБРАТА МИ ПРИЯТЕЛКА РАЗБИРА СЕ !!!! Все още толкова много го обичам и тамън нещата бяха тръгнали на добре и с един 15 минутен разговор всичко отиде ...... ;(
    Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
    Оставаш моя слабост ти си моя грях!

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ ГРАМОТНО!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Нищо не разбрах от написаното.Върви пийни нещо,после ела да го напишеш пак
    Брях,брях

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    щом му е през **** не се занимавай повече.
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

извинете ..
    Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    доколкото разбрах от написаното мога само да те посъветвам да не се занимава6 пове4е с него.

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ko ??!
    If I played you like a toy?

Град
    Шумен...
    Тъй де,прочетох го пак,от това дето схванах,просто ти казвам да го забравиш и да си немериш друг ако можеш
    Брях,брях

Срам ме е ... срам е като знам какви неща му казах и той колко ли се е смял на тях ,,, Казах му че ми липсва че още имам нещо към него ... и той уж "ме разбираше " и " също толкова съм му липсвала .. " ДОЛНА ЛЪЖА ПРОСТО..... ТЕАТЪР ! ! !

Няма смисъл от обяснения.
    Остави.. ще срещнеш друг, който да обичаш повече. ( да се надяваме )
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Град
    Шумен...
    Абе я върви ся да се забавляваш някъде с приятелкии ии приятели.И не трябва да изглеждаш слаба пред него.Докажи му,че си го забравила!(
    Ааа! Че се изнервям на такива задници.
    Брях,брях

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от newii
    Срам ме е ... срам е като знам какви неща му казах и той колко ли се е смял на тях ,,, Казах му че ми липсва че още имам нещо към него ... и той уж "ме разбираше " и " също толкова съм му липсвала .. " ДОЛНА ЛЪЖА ПРОСТО..... ТЕАТЪР ! ! !
    а в крайна сметка той с каква цел те лъже, че още те обича?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

незнам ако знаех може би щеше да е по лесно ...

Яяя, ги заеби всичките! Не си заслужава да си тровиш нервите.

Град
    Знам ли и аз,майна
    Стига рива,майна,отпусни се и запали един коз

Голям фен Аватара на crazymm
    Цитирай Първоначално написано от 0nem0retIme
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Немога да разбера за какво бяха всички тези филми до сега ,, за какво трябваше да ме лъжат ...

Мега фен
    ами разпитай този приятел, който ти е казал истината за бившия ти. въпреки че и на него едва ли много можеш да вярваш. най- добре се отдели от тези хора, спри контактите си с тях, личи си, че не струват.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Щом му е през *** не ходи след задн*ка му като заблудена шматка .. В случея си повярвала на думи, на които не вярва и малко дете

Не се занимавай с него
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

знаех си, че ще има нещо такова преди доста време като Тони ми каза "може аз да съм заблуден за това което става но ти си по заблудена и от мен никога няма да разбереш истината защото хората който я знаят няма да ти кажат , а от мен нищо няма да научиш" И ето каква е била истината ,,,, Макар че жсе още не съм сигорна дали това е всичко

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    доколкото разбрах от написаното мога само да те посъветвам да не се занимава6 пове4е с него.
    +

Супер фен
    Град
    Мбабане
    еееех, весело си живеете вие в ACME гората !

знам, че ти е трудно, но просто спри да се занимаваш с него !

Излез с приятели, прави любимите си занимания и си повтаряй, че не те е заслужавал и че ще намериш нещо много по-добро ^^

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Тъй де,прочетох го пак,от това дето схванах,просто ти казвам да го забравиш и да си немериш друг ако можеш
    +

Цитирай Първоначално написано от 0nem0retIme

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си