.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Бивш е бивш.Дето се вика "където съм плюла, не лижа" Ако имаше чувства до сега да е с теб, а не да те мотае

Не се занимавай с него.Изобщо не му вярвай.Ще намериш друг, много по-добър от този..келеш, бих казала.
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

След като спрях да се занимавам и да обръщам внимание въпросният казал " нека да не ми се прави много добре знам че съм единствен "
    Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
    Оставаш моя слабост ти си моя грях!

Цитирай Първоначално написано от newii
    След като спрях да се занимавам и да обръщам внимание въпросният казал " нека да не ми се прави много добре знам че съм единствен "

бахти тъпия

заеби гоо

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    щом му е през **** не се занимавай повече.
    по-добре не се занимавай повече,щом нищо не е станало до сега,според мен няма смисъл
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Защо не излезеш с друго момче и въпрносият да види, че не е единствен

Единствен в какво ? В лъжите явно..
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Бях с двама след него ?! и немога да разбера на кво основание смята че е единствен
    Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
    Оставаш моя слабост ти си моя грях!

Бях с двама след него ?! и немога да разбера на кво основание смята че е единствен
    Нека да се мисли за велик.. Ти не мисли за него За такива предатели място в мислите ти не трябва да има.. Успех!
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ ГРАМОТНО!
    НАУЧИ СЕ ДА БЪДЕШ УЧТИВА С ДРУГИТЕ! нямам търпение да постнеш тема, за да ти се ебaвам за всяка правописна грешка GTFO pronto
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Не се занимавай с него /колкото и трудно да ти е/,опитай се да го забравиш..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Повече от фен Аватара на Nich
    що толкова момичета тичат по подобни кретени ? сгафил ли е - край, точка. продължаваш без него! за кво са ти подробности - само да те боли повече?! и после да пишеш още теми...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Ne razbrah ni6ty
    :*(sun) Obicham te,lichi li si :*(sun)

Ох жено жено зле.И какво разделили сте се.Еми какво се занимаваш повече.Аре чао и това е.Точка по въпроса.Пича не струва и тва е.Искала да разбере цялата истина.Еми истината е,че си НАИВНА! Повярвай ми тая твоя "най-добра приятелка" нищо ама нищо добро няма да ти направи.Ако се позамислиш сигурно ще откриеш,че сред всичките ти познати има-няма 1 искински приятел.Това жените като почнете с вашите невероятни приятелства и best friends forever.В тоя свят трябва да се научите да се оправяте сами!
    По-добре да си мълчиш и всички да те мислят за идиот, отколкото да проговориш и да премахнеш всякакво съмнение!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си