- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- хораа помагайте
Искам да ви попитам как си косите ливадките момчета.
Аз като го обръса със самобръсначка после почва мноо гадно да боде и сърби и понякога излизат малки пъпки.ПОМОГНЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А ако на е със самобръсначка по какъв друг начин може?
Благодаря ви предварително!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
коса косачка трион пробвай с пила
автършейв за след бръснене
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
- кола маска
- самобръсначка
- крем депилатор
- лентички
- епилатор
Безболезнени са самобръсначката и крема..
С кола маска,с лентичките и епилатора - боли
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Кола маската е най-добрият вариант.Предпочитам нея пред епилатора.Лентичките не са толкова добри..Самобръсначката и депилатоарът са най-безболезнените от всичко изброено, никаква болка!НО депилатоарът върши същата работа като самобръсначката.По-добре отиди на козметик да ти направи кола маска.Е, да, боли, но.. си заслужава.![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
а недей бе ... ще ти се отлепят ташаците![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
kola maska
Просто аз