- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- лентички
Здравейте скъпи съфорумници. Първо Весела Коледа и весело посрещане на нова година.![]()
Та по темата относно обескосмяването доло
Бръсна се, но първо,че ефектът не е дълготраен, а и кожата се раздразва, а недай си боже да се порежеш. Чух за тези лентички я ми обяснете как да го правя и второ от къде да ги купя
![]()
мерси
![]()
LoVe yAaa.....!
Във всички големи магазини ги има...а пък то към тях си има и опътване x]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
От аптеката. Слагаш лентичката, лепваш я здраво. Дърпаш рязко. Тва е![]()
Аз съм ползвала на Veet. Имат дълготраен ефект.![]()
I'm inlove with a criminal...
На кутията си пише.. все пак има различни размери.Първоначално написано от StenTor
Ами... тези, които си купих, бяха 20 броя в кутийката, и струваха 9.99.Първоначално написано от StenTor
Е, на мен ми се видяха много пари, но все пак ги дадох.
Да ти кажа честно - по рекламите казват, че държат по 4 седмици... Е, при мен не бяха чак толкова... Но три седмици със сигурност имаше.Все пак -Veet.
Пробвах ги за пръв път това лято. И съм много доволна. Лентички, крем депилатор.. все Veet ползвам.
![]()
колко доло горе трябва да са дълги за да ги хване
LoVe yAaa.....!
аве тва не е болезнено за отдолу.Ползвала съм ги на краката си ,ама за тази зона не смея .Първоначално написано от Bellatrix
Sleda ot liubovta
Така е, така е гладкостта струва скъпоПървоначално написано от Jessie
![]()
Абеееее какво се оплаквате![]()
![]()
Аз не давам под 15лв за Виит
![]()
![]()
Даже си на далавера![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
В аптеките ги има, също така и в козметичните магазини.
Има си упътване за употреба към тях.
Лепиш лентичката на мястото, дърпаш рязко и умираш от болка ама ефекта е дълготраен.
Най-добре си вземи Veet. Има малки кутий с 6 лентички (12 от двете страни) и са 8 лева, а големите кутий са по 15 мисля.
Става дума за розовите на Вийт, нали? Защото имам едни розови за лице, на които пише, че стават и за там...
Saatana! Vittu! Perkele!
във всеки магазин има лентички ( в аптеките също ) .. на кутийките по принцип има опътване ..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Весела Коледа и на тебе!Първоначално написано от StenTor
![]()
![]()
Кожата се раздразнява ако не я мажеш с нищо .. колкото до порязването не е кой знае какво преживява се ..За лентичките във всяка една аптека или в някой супермаркет ..
На опаковката си има инструкции ..
![]()
Що не пробваш с кола маска? Има два варианта или да си я направиш сама или на козметикАз със тея лентички порбвах веднъж,незнам аз ли нещо ги оклепах или те неставаха ама така се омазах...
![]()
на мен ми издържа 2-3 седмици
като първите 1-2 дена кожата ми е червена и има малки пъпчици
лентите на Вийт за подмишници и интимната зона са около 10 лв, розова или жълта кутийка, прочети внимателно инструкциите за ползване
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!