.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: Vega тест

Hybrid View

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от stelit0
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Цитирай Първоначално написано от stelit0
    Вчера си направих теста!!!...
    Само от любопитство, нулева кръвна група ли си?
    Благодаря, че сподели резултатите, започвам да се замислям и аз за този тест
    не защо,мисля че съм (А+) ама не съм 100% сигурна може и (А-) да съм е помня точно.Едно от двете ама в никакъв случай нулева
    Питах, защото съм чела според кръвните групи на кого какво му понася и какво не и за нулевата беше горе-долу каквото ти си посочила
    В кой град си направи теста и в кое студио? Колко струваше?

Супер фен
    куде се правят?

Голям фен Аватара на stelit0
    ами има няколко града в който се прави , аз специално съм от Варна и си го направих тук в слуудиото в комплекса Ян Палах .90 лв. струва теста.Вече 2ри ден съм на режима който ми изготвиха там.Който нещо изка да ми пита или тн да ми пише на лично да му дам скайп.

Аз си го правих този тест през лятото в Дупница и там беше 80лв. Без глад и никакви усилия отслабнах с поне 7-8 кг за 1 месец. Стига да спазваш всичко ще постигнеш много. Определено си заслужава парите

А в Пловдив къде може да си направя този тест ?

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от darka1
    Знам какъв е този тест ... една приятелка си беше правила ... според мен е пълна глупост, излишно пръскане на пари за ненужни неща ... и без това е почти невъзможно да се спазва ... казват ти, че повече от половината храни не бива да ги ядеш, което е супер глупаво ... казаха и , че не трябва да яде картофи и домати - е то тогава какво да яде ? ... хората казват, че трябва да се ядат зеленчуци за здраве, пък тоя тест ти казва, че не трябва ... пълна простотия е за мен

Точно! Това е ненужно хвърляне на пари за няколко килца...
    Хора бе може ли да сте такива?! С упражнение всичко става!
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Жалко ,че го няма в по-малките градове като Ямбол

Дам теста е 80 или 90 лв баща ми ходи и наистина поотслабна и му помогна,ама си зависи и до колко ще спазвап диетата,той тестото само като махна.. и се имаше ефект камо ли и др нещица... абе въпрос на воля е...

Голям фен Аватара на stelit0
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от darka1
    Знам какъв е този тест ... една приятелка си беше правила ... според мен е пълна глупост, излишно пръскане на пари за ненужни неща ... и без това е почти невъзможно да се спазва ... казват ти, че повече от половината храни не бива да ги ядеш, което е супер глупаво ... казаха и , че не трябва да яде картофи и домати - е то тогава какво да яде ? ... хората казват, че трябва да се ядат зеленчуци за здраве, пък тоя тест ти казва, че не трябва ... пълна простотия е за мен

Точно! Това е ненужно хвърляне на пари за няколко килца...
    Хора бе може ли да сте такива?! С упражнение всичко става!

Има много други зеленчуци с който можеш да се храниш!!!И напротив може да се спазва,аз го правя!!!Те плодовете и зеленчуците може да са полезни но когато организма не може да ги преработи правилно така че да вземе нужното му от тях какво става-свръх калория!!!Следователно напълняваш.Аз бях така -мислях,че е невъзможно да пълнееш от портокали и мандарини но уви още преди теста успах да разбера че тези 2 ПЛОДА не ми влиаят добре.Сега спазвам препоръките и се чувствам добре,мотивирана и режшена да стопя килцата по този начин!!!

Едит:това че завиждате че хората имат вазможност да го направят не значи че е пълна гупост.Баси зависливите сащества,понеже не можете да си го напртавите и започвате ,да говорите,че е тъпо да си даваш парите.Нали знаете приказката за лисицата дето подскачала-подскачала обаче като не могла да стигне гроздето и казала че то и без това е кисело!!!Сами си правете изводитте

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си