- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Vega тест
Питах, защото съм чела според кръвните групи на кого какво му понася и какво не и за нулевата беше горе-долу каквото ти си посочилаПървоначално написано от stelit0
В кой град си направи теста и в кое студио? Колко струваше?
куде се правят?
ами има няколко града в който се прави , аз специално съм от Варна и си го направих тук в слуудиото в комплекса Ян Палах .90 лв. струва теста.Вече 2ри ден съм на режима който ми изготвиха там.Който нещо изка да ми пита или тн да ми пише на лично да му дам скайп.![]()
Аз си го правих този тест през лятото в Дупница и там беше 80лв. Без глад и никакви усилия отслабнах с поне 7-8 кг за 1 месец. Стига да спазваш всичко ще постигнеш много. Определено си заслужава парите![]()
Първоначално написано от darka1
Точно! Това е ненужно хвърляне на пари за няколко килца...
Хора бе може ли да сте такива?! С упражнение всичко става!
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Дам теста е 80 или 90 лв баща ми ходи и наистина поотслабна и му помогна,ама си зависи и до колко ще спазвап диетата,той тестото само като махна.. и се имаше ефект камо ли и др нещица... абе въпрос на воля е...
Първоначално написано от a1a2b3v
Има много други зеленчуци с който можеш да се храниш!!!И напротив може да се спазва,аз го правя!!!Те плодовете и зеленчуците може да са полезни но когато организма не може да ги преработи правилно така че да вземе нужното му от тях какво става-свръх калория!!!Следователно напълняваш.Аз бях така -мислях,че е невъзможно да пълнееш от портокали и мандарини но уви още преди теста успах да разбера че тези 2 ПЛОДА не ми влиаят добре.Сега спазвам препоръките и се чувствам добре,мотивирана и режшена да стопя килцата по този начин!!!
Едит:това че завиждате че хората имат вазможност да го направят не значи че е пълна гупост.Баси зависливите сащества,понеже не можете да си го напртавите и започвате ,да говорите,че е тъпо да си даваш парите.Нали знаете приказката за лисицата дето подскачала-подскачала обаче като не могла да стигне гроздето и казала че то и без това е кисело!!!Сами си правете изводитте