- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ръст и на момиче и момче
Искам да ви попитам моето момиче е високо 171см а аз съм 169см мн ли е зле това смисъл като см :Sсмисъл зле ли е нзмн ми е някфо
а колко ти е дълъг ?
Ако се харесвате/обичате няма значение ръста ви. :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Не е зле.
И кво ти пука?
The blood that binds us ..till death unites us
Разликата си я знаете само виеЕдва ли някой е забелазял, пък и да е ... голяма работа
![]()
А вашата разлика е 2 сантиметра...Мислиш ли, че някой изобщо ще е в състояние да прецени!?
![]()
20см стигат
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Така еПървоначално написано от kotence_91
![]()
Комплекси..
Едва ли някой ще тръгне да ви мери..
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
важното е на нея да не и пука.Според мен няма никакво зна4ение пък кво са 2-3 см едва ли някои 6те забележи![]()
сега ще разпечатам 10 000 листовки, набирам красиви доброволки да раздават в големите областни градове!
всички ще разберат за малката ви 2см тайна, мухахаахаххаха
мерси на всичкиа колко ми е дълъг достатъчно дори и повече от колкото ми трябва
![]()
![]()
Е па супер тогаваПървоначално написано от isthislove
![]()
Брях,брях
абе спокойно,важното е да се обичате![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Е, това са 2 сантиметра.Не е кой знае какво, а пък и никой няма да тръгне да ви мери.Важното е, че се обичате!
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Да не ти пука . Щом я харесваш ръстът й няма значение
Memento mei, memini tui!
несе здържах дане ти пиша викам си кфо да му пиша...няма смисъл от обясняния на такива хора еми дане би аз да съм си избирал ръста.. пък и нали знаеш .. бог дал едно зел друго като те гледам така на аватара ако си ти неси кои знае кфо нито тяло нито лице.. пък и едва ли ш ме стигнеш на тяло.. или на нз си кфо .. само на височина.. пък и ми е мн добре 170.. спр се чувствам ти като си маркуч.. едва се движиш..кфо да кажа знам че и аз несъм прав да критикувам .. ноо..Първоначално написано от Bixel
Няма значение ръста ,единственият проблем идва ,когато тя реши да се качи на токчета .![]()
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
Разликата ви е много малка и едва ли някой я е забелязал. Притеснително е че теб това те тревожи, не си създавай комплекс, няма значение колко си висок...
офф![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Не е като да си 1.60, а той да е 2 метра.![]()
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you..