- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За всички потребители
Абе хора ква е целта на тоя форум ?? да си помагаме ... неми е ясно за кво някое лапе като пусне някое тупа тема за кво почвате да го обиждате и да го хокаде ... това са деца бе хора ми кажете му има такава тема не от сорта (аве глупак има такава тема... тъп ли си ... и т.н.т)
обяснете му спокойно или просто непишете да пълните форума с излишни постове ...
иначе кyрви има ли майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
деца, деца, ама лапат пишките !
като гледам личи си кой са лапетата ...
поредния заблудил се
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ти като гледаш кво виждаш??Първоначално написано от ifchyblz
аз нямаше да се набутам в темата, ако не бяха писали великите умници във форума.. иначе пич, такъв ни е манталитета - някои нямат друга работа и пишат в тъпи теми във форуми, други пък нямат друга работа и пишат такива теми... всичко опира до нямане на работа.. и после се оплакваме от безработицата?![]()
а така, стой в ъгъла и гледай, ама тихичко !Първоначално написано от ifchyblz
нека силата да е с теб
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Защо ли...
Защото то не може един и същи проблем да се пуска в N-та теми озаглавени по различен начин и разказани с подобни сюжети.
Били влюбени, живота им бил Ад, нямали приятели, били много депресирани и искали да се самоубиват.
Именно! Нали уж са деца, защо не правят неща, който правят децата. Игри? Кукли? Конструктури? Детски?..
Уви! Цигагари, алкохол, побоища, безборен секс, "добри" момичета и "правилни" момчета.. Разбити сърца и покосени надежни.. а са едва на 13/14/15..
Ето, точно, заради това! Защото някой трябва да ги вкара в правия път.. Въпреки че това е 1 на милион..
Надеждата умира последна!
(.. но все пак умира!)
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
абе хора нещо неме разбрах те ... работата е взаимно да се уважаваме ...
хероин ли брат?Първоначално написано от Tempest
тук някои ги уважавам редовноПървоначално написано от ifchyblz
![]()
не, чичка, акъл.. като гледам нещо ти липсваПървоначално написано от tuzaro
![]()
но в крайна сметка, не е ли всичко любов ?!?
Ще ти кажа защо , защото на ден поне 100 пъти се пускат теми с различно заглавие , но с еднакъв по значение въпрос ... модераторите не смогват да чистят форума и за това се стига до ругаене , съгласен съм с теб че не е редно да се обиждаме ама нервите на човек по някога не издържат!Лека вечер
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
*покорно скланя глава и виновно върви към ъгъла на стаята, за да постои и да поплаче. Взема си и кърпичка, за да си бърше (периодично) сополите.*
опитваме се да помогнем-просто някои случаи са безнадеждни и затова се нервим...![]()
Как да не се изнервиш на въпроси от типа :
''Аз съм девствена,но дали е възможно да съм бременна ?'' или ''Как да си намеря гадже?''
И то не са само 13,14 или 15-годишните с такива въпроси.Има и по-големи (17-18-годишни) със следните въпроси :
''Вече съм на 18,но съм девствен.Какво да правя?'' или ''Как да й покажа,че я харесвам?''
WTF?! Та те са на по 18!
А за правописни и пунктуационни грешки да не говорим.
да те еба,за ко пускаш такиа темипак ми се праят разни раути
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
какви работиПървоначално написано от soul1199
![]()
Първоначално написано от haritov
искаш ли да ти покажа
![]()
двумя сеПървоначално написано от soul1199
![]()
Първоначално написано от haritov
![]()