.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

нещоо...като нищо ;[[[

Хора ако искате не го четете,защото това май ще е губене на време за вас,както и да е- искам просто да споделя и да излея всичко,което чувствам.
    Общо взето живота при мен си е бая коварен от страна на любовта.Красиво момиче съм,поне според голяма част от хората, доста кандидати имам,но въпреки това тръгнах с момче едва на 16 години,защото още от малка се бях отвратила от мъжете като цяло,поради доста лична причина и не допусках момче около себе си.
    Имах връзка с момче,към което наистина се привързах,но всичко беше за кратко, след това ми остана само да тъжа за него и като пълната глупачка да се надявам... След него момчетата почнаха да се редат един след друг,но за кратко..нека отбележа,че най- дългата ми връзка е била един месец и една седмица...все с неподходящи,докато не срещнах друго момче към което се привързах отново. Познатият на всички "мачо",който обичаше чашката,жените и какво ли още не.Стана така, че повярвах в него,мислех че съм го променила,скарах се с майка си с брат си заради него,но въпреки всичко дойде момента,в който скъса с мен. За два месеца животът ми нямаше смисъл,той беше първият ми и като такъв си остана до днес. Латото почнахме да се виждаме,но само толкова-не ходехме,но той се възползваше от мен и от тялото ми, а аз буквално живеех само заради тези тайни срещи, в които го виждах, бях използвана,употребена, осъзнавах го,болеше ме , но нямах сили да престана,неможех, нямах гордост,всичко беше разрушено....
    Тръгнах с друго момче, но разстоянието между двама ни ме накара да сложа край,докато не е станало прекалено късно,а също така момчето беше влюбено в бившето си гадже,усещах го ,колкото и да го отричаше и се чувствах за пореден път използвана,за да забрави бившата си приятелка. Именно затова му обасних,че няма смисъл и той се съгласи да си останем приятели... това се случи точно днес преди около 2 часа точно на Коледа.... По- голям късмет от това здраве му кажете...

Както и да е... нямам късмет,разбрах го.. писна ми всички да виждат у мен момиче за една вечер... Дори незнам защо го написах цялото това нещо,мислех че поне малко ще ми олекне, но нищо не става,отново се подължавам да се чувстав,като момиче,което не вижда смисъл в живота.....на Коледа ставали чудеса,при мен явно обратното....

Още веднъж казвам,че не искам поучителни неща, упреци и т.н и се извинявам за изгубеното време....
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

не се отчайвай... не те заслужават тези момчета..живей си живота и не ги мисли... пък и повечето момчетата само се възползват от красивите момичета ...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    не се от4аиваи 6те сре6те6 правилното мом4е

Едва на 16 си! Не се отчайвай

Цитирай Първоначално написано от keri123
    Едва на 16 си! Не се отчайвай
    Всъщност след 3 месеца навършвам 18...
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Мега фен
    не се отчайвай. ще видиш, че всичко ще се нареди все някога. гледай позитивно на нещата и приеми случилите ти се неща като уроци, от които да си извадиш съответните поуки и да не допускаш същите грешки занапред.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Тогава порастни и си вземи поука от всичко това и не оставяй на момчетата да те третират като боклук ....
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Това че правиш глупави неща не означава , че животът е жесток и всичко е срещу теб.
    Съжелявам ,че ти го казвам , но си е така.

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    оф...какво да ти кажа,тва дет ни се оплакваш,за несполуките си,всички сме го преживели,не същото,разбира се,но подобно.Единственото кофти при теб е,че точно на Коледа...
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Ми на коледа не сават чудеса аз съм най-прецакания човек на коледа секи път става нещо глупаво и тази нее по различна ма кво ти пука прави като мен напивай се

Поучи се от грешките си и не губи вяра.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...

Re: нещоо...като нищо ;[[[

Цитирай Първоначално написано от EritYy
    Хора ако искате не го четете
    Ок
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

...

Човек обикновено минава през подобни периоди...в интерес на истината всички казват,че за всеки влак си има пътници,но истината е че това не е съвсем вярно,намираш си някого,обичате се разделяте се...на тази възраст е така ...докато не стане прекалено късно за раздели!!!

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от ShawnMac
    Това че правиш глупави неща не означава , че животът е жесток и всичко е срещу теб.
    Съжелявам ,че ти го казвам , но си е така.
    +1 Единственото смислено мнение!
    Извинявай,обаче на колко си се "отвратила от мъжете" - на 10 или 12 .... ?! Едва ли на 10,12,16 може чак пък толкова да си се отвратила от "мъжете" иии май са МОМЧЕТА,не мъже...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    От про4етеното разбирам 4е си курви4ка а те не си намират лесно мом4ета за дълги връзки 6тот дори мом4ето да е свестно то знае 4е си курва и само те използва 6тот знае 4е ни6то няма да стане и някой ден 6те му изневери6 както те искат вси4ки и така само мом4е което ама наистина много те оби4а може да те земе насериозно

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    ....РЕЖИ,КЪРВИ,УМРИ!
    Тва е решението..

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Големите разбирачи сте ввсичкитее . Нямах намерение да пиша тук ,но като прочетох коментаритее ... Едната я нарича курва ,другата тръгнала да определя причината за отвращението й към мъжете . От къде знаете ,че се държи на неуспешна връзка в "ранномладенческа възраст",ами ако е заради проблеми в семейството ? Вие какви сте ,че да определяте ?! Наскоро видях един подпис ,който много ми хареса : Американски форум : питаш нещо и ти отговарят ,руски форум : задаваш въпрос и на теб ти задават въпрос ,български форум : питаш нещо и всички тръгват да те псуват. По темата отделен въпрос е ,че сама си написала ,че нямаш нужда от съвети .. На 18 си още ,има хора ,които на по 26 не са намерили любовта ... Радвай се и на другите неща в живота ,това не се търси с лупа,не бъди толкова доверчива и наивна.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Първо - що си им пуснала ?! Тряя си недостъпна !!!

Второ - темата ти почна с нещо "недей да четеш това..." - тва значи ли че трябва да я постна в още 10 форума или ще ми се случи нещастие
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Просто продължи живота си, със самосъжаление нищо няма да спечелиш или като стоиш и се оплакваш в този форум, нищо няма да промениш. С момчето, с което си се разделила на Коледа, не обвинявай само него, че е искал да забрави бившата си, защото така или иначе сама каза, че разстоянието е щяло да ви попречи. Понякога нещата просто трябва да се случат, не търси под вола теле.
    Продължи с нормалното си ежедневие, но все пак бъди по-внимателна относно мъжете, като това не значи да се затвориш в себе си, просто имай едно на ум

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си