- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някой да помогне и на мен ...
значи работата не е много заплетена харесвам едно момче много сме близки тази вечер мисля да му пи6аа...но проблема е че се спичам и то много а не трябва все пак сме много блзики дайите ми съвети моля ви но сериозно как да поддържам разговора да не му стане досадно а напротив приятно и как да го накарам да ме погледне с други очи казвайте бързо трябва ми сега
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
Аз ли нещо не разбирам или !?Хем сте много близки, хем сигурно с дни обмисляш кога точно да му пишеш, а сега се чудиш какво да му пишеш!Че даже се спичаш!?Първоначално написано от DeAngelle
![]()
![]()
Ей осъзнайте се, бе хораа......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
" Някой да помогне и на мен ..."
Ако не си помогнеш сама, никой няма да ти помогне..
По темата: Ние не сме врачки, за да знаем как да поддържаш разговора, за да не му стане еди какво си.. Все пак ти ще говориш с него, парадон ПИШЕШ с него, а не ние.
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Пиши му,че си гола и ще те погледне с други очи![]()
![]()
![]()
и камера даже му посни
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
![]()
![]()
![]()
![]()
Нали темата не е ебавка?? (прилича ми на пародия на 90% от темите, не друго)
Така де, за да те погледне с други очи, 1во не е лошо да се видите очи в очи![]()
Първоначално написано от Zarity
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Е, нали сте много близки, бе?!За к'во се спичаш?!Хем така, хем така.А и на всичкото отгоре ще си ПИШЕШ с него..щом като си пишеш с него / и сте МНОГО близки/ се спичаш..представям си, ако ГОВОРИШ с него какво ще е..
Ужас.
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
дай аз ше говоря с него, обаче, ако ти го открадна, не искам да се сърдиш !
ще му направиш услуга,ако сложиш поне една запетайка на твойте писания![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Подкрепям с две ръце..Първоначално написано от LadyV
А иначе сериозно покани го да излезете на кънки примерно,не е толкова трудно...
Ако се съгласи,тогава имаш право да се спичаш..
И стига мамкаму с тоя скайп.Скайп тва скайп онова..не е си работа с тоя СКАЙП....Губи се експириънса![]()
Айде бегай и като се съгласи пиши..
Давай смело нема да те изеде..
Успех![]()
+1Първоначално написано от crazymm
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Подкрепям sWeeX!Спрете вече с тоя скайп!!!Първоначално написано от sWeeX
Memento mei, memini tui!
ne sum kazala che ne sme se vijdali izlizame i se vijdame postoqnno kazval mi e che sum mu simpatichna no me e strah da ne kaja neshto koeto shte e tupo razberete me
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
Сега остави аз да ти кажа няма да съм идиот като всички в тоя фором ае дане казвам като всичко но повечето .. значи двама когато се харесват няма такива глупости какво ш кажа дане е тъпо слушаи тои ако те харесва и ти него няма място за скука това ти трябва като съвет нети трябва друго повярваи бъди себе си споделяи ....Първоначално написано от DeAngelle
При това положение неможеш да кажеш нищо глупаво.Давай смело както то казах....нема к'во да губиш.
А ако недайси боже откаже поне нема да храниш празни надежди и да си тровиш нервите![]()
drugi idei ?
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
Ще ме побъркате.![]()
Излезте,вижте се..И нещата може да се случат.Защо трябва да му казваш,а просто да не му покажеш?!
(и то по скайппппппп..ОМГ :Д)
I'm not in love this time,this night...
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!