.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

случлало ли ви се е ?

имам ми сериозен приятел от доста време и го правим без презерватив и преди 3 дена докато го правихме ме заболя и спряхме и като се прибрах ми се получи нещо като цистит ужасна болка и имаше кръв и пих един чаи и ми мина и сега след 3 дена пак ми се получава някакво дразнене дали това може да е някаква раничка да се е получила на някоя от вас случвало ли и се е

Град
    Paradise
    Не ми се е случвало, но ти препоръчвам да идеш на гинеколог. Щом има кръвотечение и болка, не е на добре...

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Не ми се е случвало, но ти препоръчвам да идеш на гинеколог. Щом има кръвотечение и болка, не е на добре...
    и аз мисля че тр се отиде на лекар , но кръвотечението и болката беше само за някои час което ме зачуди мислех че ще бъде повече и си помислих да не е цистит зашото преди около месец го бях искарала но няма да е такова

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от nomusicnolife666
    и аз мисля че тр се отиде на лекар , но кръвотечението и болката беше само за някои час което ме зачуди мислех че ще бъде повече и си помислих да не е цистит зашото преди около месец го бях искарала но няма да е такова
    Ами може и наистина да е просто раничка, ако те е протрил повечко... Ти овлажнена ли си беше както трябва?

Но най-добре за всеки случай иди на лекар.

Цитирай Първоначално написано от nomusicnolife666
    Ами може и наистина да е просто раничка, ако те е протрил повечко... Ти овлажнена ли си беше както трябва?

Но най-добре за всеки случай иди на лекар.
    влажна си бях правихме го някаде полвин час и ме заболя и спряхме и тогача започна болката

Голям фен Аватара на Dollystar
    Най-добре си иди на лекар да си си спокойна. :P
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Град
    MoHTaHa
    +1,тук едва ли някой е доктор и едва ли ще ти помогнем

Град
    София
    На мен ми се е случвало, нещо подобно, но нямах кръвотечение. Отидох на лекар и се оказа раничка във самото влагалище - 10 дена без секс, лекарства и нещата се оправиха, но за мен е задължително да отидеш на лекар !!! Тези неща са си индивидуални - може да се окаже и проста инфекция, може и да е нещо по-сериозно. Не губи време и се консултирай !
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Най-добре си иди на лекар да си си спокойна. :P
    Просто аз

Град
    Gabr0v0
    и аз мисля че е най-добре да посетиш лекар, ще си спокойна и ако е нещо по-сериозно ще се излекуваш :]

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    ебаси клатенето е било
    GTA Stunting

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Не не ми се е случвало, защото съм момче...
    Но, ако си сигурна, че е цистит, спри да се самолекуваш с някакви бабини рецепти, ами посети уролог задължително!

Ако не си сигурна, че е цистит, и се съмняваш в някаква друга инфекцийка няма да е зле първо на гинеколог.

Град
    София
    Както те посъветваха - отиди на лекар. Освен лекар, никой друг няма да може да те диагностицира
    Rollin’ up to the club on the weekend,
    Stylin’ out to the beat that you’re freakin’
    Fantasize the track that you're tweakin’
    Blow my heart up

Сложи му лепенка и го цункай
    не ташак си правя
    емм иди на гинеколог друго едва ли може да те посъветва който и да е във форума

Цитирай Първоначално написано от uNvaLuabL3
    и аз мисля че е най-добре да посетиш лекар, ще си спокойна и ако е нещо по-сериозно ще се излекуваш :]

може да имаш вагина дентана ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си