- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- случлало ли ви се е ?
имам ми сериозен приятел от доста време и го правим без презерватив и преди 3 дена докато го правихме ме заболя и спряхме и като се прибрах ми се получи нещо като цистит ужасна болка и имаше кръв и пих един чаи и ми мина и сега след 3 дена пак ми се получава някакво дразненедали това може да е някаква раничка да се е получила на някоя от вас случвало ли и се е
![]()
Не ми се е случвало, но ти препоръчвам да идеш на гинеколог. Щом има кръвотечение и болка, не е на добре...![]()
и аз мисля че тр се отиде на лекар , но кръвотечението и болката беше само за някои час което ме зачуди мислех че ще бъде повече и си помислих да не е цистит зашото преди около месец го бях искарала но няма да е таковаПървоначално написано от Bellatrix
![]()
Ами може и наистина да е просто раничка, ако те е протрил повечко... Ти овлажнена ли си беше както трябва?Първоначално написано от nomusicnolife666
Но най-добре за всеки случай иди на лекар.
влажна си бях правихме го някаде полвин час и ме заболя и спряхме и тогача започна болкатаПървоначално написано от Bellatrix
Най-добре си иди на лекар да си си спокойна. :P
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
На мен ми се е случвало, нещо подобно, но нямах кръвотечение. Отидох на лекар и се оказа раничка във самото влагалище - 10 дена без секс, лекарства и нещата се оправиха, но за мен е задължително да отидеш на лекар !!! Тези неща са си индивидуални - може да се окаже и проста инфекция, може и да е нещо по-сериозно. Не губи време и се консултирай !
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Първоначално написано от Dollystar
Просто аз
Не не ми се е случвало, защото съм момче...
Но, ако си сигурна, че е цистит, спри да се самолекуваш с някакви бабини рецепти, ами посети уролог задължително!
Ако не си сигурна, че е цистит, и се съмняваш в някаква друга инфекцийка няма да е зле първо на гинеколог.![]()
Както те посъветваха - отиди на лекар. Освен лекар, никой друг няма да може да те диагностицира![]()
Rollin’ up to the club on the weekend,
Stylin’ out to the beat that you’re freakin’
Fantasize the track that you're tweakin’
Blow my heart up
Сложи му лепенка и го цункай![]()
![]()
![]()
не ташак си правя
емм иди на гинеколог друго едва ли може да те посъветва който и да е във форума
може да имаш вагина дентана ...