- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Адскии мъки ! ;хх
Такаа..
И аз да се оплача: ползвам спиралата на Maybelline Colossal, извива ми миглите страхотно и издържа страшно много време. До тук добре, обаче със свалянето на грима преживявам адски мъки просто.. Не ми се беше случвало такова нещо!
Каквото и да правя все остават някакви мънички чернички, гаднички следи в ъгала на окото!
Полудявам вече.. Пробвах с тоалетно мляко, с гела на Гарниер, с Loreal Dermo-Expertise, минавам и с течен сапун, с тампонче напоено с крем...
И след всички тези мъки най - накрая успявам. Обаче не виждам смисъл да се разгримирам повече време отколкото се гримирам.
Можете ли да ми предложите по - ефективен начин, защото съвсем сериозно - ПОЛУДЯВАМ!![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
и тва си мислех, ама тая ми прави миглите страхотни![]()
Пробвай с тия кърпичките за премахване на грим....Пом-Пом ли беха, кфи беха и аз не знам вече
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Ами според мен си опитала всички варианти за махане на спиралата.Аз лично не мога да се сетя за други, то ако има - и ти да си се сетила.Иначе, ще ти препоръчам една на MaxFactor (само, че незнам каква е).Купувала съм си я много пъти- струваше 14лв.Беше страхотна.Още по-дълги и обемни ми ги правеше и нямах проблеми с махането.Или на GoldenRose със златистата капачка - 4х.Само нея си ползвам и всичко е ок.Мале как се олях с писането ..
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
+1Първоначално написано от vagarious
Все ще намериш някоя също хубава.
Наистина е много досадно да търкаш и да не излиза...![]()
мерси на всички![]()
ако не стане с кърпичките, директно я сменям..![]()
явно просто не ни е писано да сме заедно![]()
И тези мъки заради Колосала ли?Аз съм я ползвала и никакви проблеми не съм имала.Винаги съм успявала да я измия с мокра кърпичка или памуче,напоено с топла вода и малко течен сапун(защото използвам рядко спирала и никога не мога да наперя тоалетното мляко действам като аборигенин
)
Ако имаш проблем само с тази спирала може би трябва да си дадеш почивка от нея?Преди време си взех тази
повече ми харесва от Колосала и по-лесно я чистя![]()
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
пробвала съм я тази, но нещо не ме кефи толкова![]()
и да, само с Collosal-а са ми тия проблеми..![]()
не ни е писано, не ни е ;(
аз я ползвам и нямам никакви проблеми... махам я с пом пон![]()
Просто аз
и пом пон, и млякото ще сменя.. само де не махам спиралата![]()
благодаря отново..![]()
Пробвай с този дегримьор на Лореал. 100 % ще я маха лесно. Като гел е и е за водоустойчив и дълготраен грим.
![]()
Аз я ползвам и нямам никакви проблеми с махането.Спиралата е страхотна.Няколко пъти си купувам вечеИначе смени почистващото мляко..ако не стане-спиралата, макар че е повече от страхотна!Е, успех!
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Вече съм с тая спирала за 3ти път .. и нямам проблеми с махането .. махам я само с мокри кърпички .. ;]
пробвай с мокри кърпички за грим.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Първоначално написано от BlackKeys
За да не правя нова тема бих искала да попитам тук за тази спирала. Колко струва? Хубава ли е? Издължава или сгъстява повече миглите? Как е четката и т.н. и т.н. ... Мерси предварително!Първоначално написано от JCoutureJunkie
![]()
Иначе опитай с мокри кърпички за премахване на грим или попитай някой козметичка за съвет. Ако не стане сменяй я!![]()
The Devil Fucks like God makes Love.
Не знам колко струва тук...бях я купила за $7.Но може да си купиш Maybelline Great Lash(моята е с малко по-голяма четка,затова е BIG).Виждала съмя за около 7 лева.На мен ми харесва,както казах повече от Колосала,но мнозинството не я тачат хич.Специално това,което съм забелязала е,че удължава миглите и ги извива доста добре(веднъж попрекалих леко и после миглите ми цял ден стояха като на онези кукли)Слагаш още ако искаш,но само преди да е засъхнала,иначе става мазало.Друго не се сещам.Питай.
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Аз като я ползвах преди тая спирала я махах с краставично мляко на Евтерпа май беше и нямах проблемии![]()
Мерси, Мерси. И аз другго не се сещам.Първоначално написано от JCoutureJunkie
![]()
![]()
![]()
The Devil Fucks like God makes Love.
И аз имах проблеми с махането на спиралата и си взех от тея кърпички на Пом-пон и съм супер доволна![]()
Махам я с тези кърпички за грим или с тоалетно мляко на Афродита /май така беше/.
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()