.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Голям фен Аватара на crazymm

Адскии мъки ! ;хх

Такаа..
    И аз да се оплача: ползвам спиралата на Maybelline Colossal, извива ми миглите страхотно и издържа страшно много време. До тук добре, обаче със свалянето на грима преживявам адски мъки просто.. Не ми се беше случвало такова нещо!
    Каквото и да правя все остават някакви мънички чернички, гаднички следи в ъгала на окото!
    Полудявам вече.. Пробвах с тоалетно мляко, с гела на Гарниер, с Loreal Dermo-Expertise, минавам и с течен сапун, с тампонче напоено с крем...
    И след всички тези мъки най - накрая успявам. Обаче не виждам смисъл да се разгримирам повече време отколкото се гримирам .
    Можете ли да ми предложите по - ефективен начин, защото съвсем сериозно - ПОЛУДЯВАМ!
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Мега фен Аватара на vagarious
    Смени спиралата!?
    Big or small, lies are lies!

и тва си мислех, ама тая ми прави миглите страхотни

Град
    ``Сокър Сити
    Пробвай с тия кърпичките за премахване на грим....Пом-Пом ли беха, кфи беха и аз не знам вече
    Глупости, майна, само глупости...
    нов ник - Miichelle

Мега фен Аватара на vagarious
    Ами според мен си опитала всички варианти за махане на спиралата.Аз лично не мога да се сетя за други, то ако има - и ти да си се сетила. Иначе, ще ти препоръчам една на MaxFactor (само, че незнам каква е).Купувала съм си я много пъти- струваше 14лв.Беше страхотна.Още по-дълги и обемни ми ги правеше и нямах проблеми с махането.Или на GoldenRose със златистата капачка - 4х.Само нея си ползвам и всичко е ок.Мале как се олях с писането ..
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Смени спиралата!?
    +1
    Все ще намериш някоя също хубава.
    Наистина е много досадно да търкаш и да не излиза...

мерси на всички
    ако не стане с кърпичките, директно я сменям..
    явно просто не ни е писано да сме заедно

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    И тези мъки заради Колосала ли? Аз съм я ползвала и никакви проблеми не съм имала.Винаги съм успявала да я измия с мокра кърпичка или памуче,напоено с топла вода и малко течен сапун(защото използвам рядко спирала и никога не мога да наперя тоалетното мляко действам като аборигенин )
    Ако имаш проблем само с тази спирала може би трябва да си дадеш почивка от нея?Преди време си взех тази

повече ми харесва от Колосала и по-лесно я чистя
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

пробвала съм я тази, но нещо не ме кефи толкова
    и да, само с Collosal-а са ми тия проблеми..
    не ни е писано, не ни е ;(

Град
    [На Метри От Земята]
    аз я ползвам и нямам никакви проблеми... махам я с пом пон
    Просто аз

Защо не смениш почистващото мляко?

и пом пон, и млякото ще сменя.. само де не махам спиралата
    благодаря отново..

Пробвай с този дегримьор на Лореал. 100 % ще я маха лесно. Като гел е и е за водоустойчив и дълготраен грим.

Според мен просто не може да няма нещо, което да я чисти.. няма логика.. не се разделяй с нея щом си толкова доволна.

Аз я ползвам и нямам никакви проблеми с махането.Спиралата е страхотна.Няколко пъти си купувам вече Иначе смени почистващото мляко..ако не стане-спиралата, макар че е повече от страхотна!Е, успех!
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Е, ти след като нямаш проблеми с махането можеш да споделиш с какво си почистваш грима. Мисля, че така повече ще й помогнеш.

Вече съм с тая спирала за 3ти път .. и нямам проблеми с махането .. махам я само с мокри кърпички .. ;]

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    пробвай с мокри кърпички за грим.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Цитирай Първоначално написано от BlackKeys
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Смени спиралата!?
    +1
    Все ще намериш някоя също хубава.
    Наистина е много досадно да търкаш и да не излиза...

Цитирай Първоначално написано от JCoutureJunkie
    И тези мъки заради Колосала ли? Аз съм я ползвала и никакви проблеми не съм имала.Винаги съм успявала да я измия с мокра кърпичка или памуче,напоено с топла вода и малко течен сапун(защото използвам рядко спирала и никога не мога да наперя тоалетното мляко действам като аборигенин )
    Ако имаш проблем само с тази спирала може би трябва да си дадеш почивка от нея?Преди време си взех тази

повече ми харесва от Колосала и по-лесно я чистя
    За да не правя нова тема бих искала да попитам тук за тази спирала. Колко струва? Хубава ли е? Издължава или сгъстява повече миглите? Как е четката и т.н. и т.н. ... Мерси предварително!

Иначе опитай с мокри кърпички за премахване на грим или попитай някой козметичка за съвет. Ако не стане сменяй я!
    The Devil Fucks like God makes Love.

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Не знам колко струва тук...бях я купила за $7.Но може да си купиш Maybelline Great Lash(моята е с малко по-голяма четка,затова е BIG).Виждала съмя за около 7 лева.На мен ми харесва,както казах повече от Колосала,но мнозинството не я тачат хич.Специално това,което съм забелязала е,че удължава миглите и ги извива доста добре(веднъж попрекалих леко и после миглите ми цял ден стояха като на онези кукли )Слагаш още ако искаш,но само преди да е засъхнала,иначе става мазало.Друго не се сещам.Питай.
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз като я ползвах преди тая спирала я махах с краставично мляко на Евтерпа май беше и нямах проблемии

Цитирай Първоначално написано от JCoutureJunkie
    Не знам колко струва тук...бях я купила за $7.Но може да си купиш Maybelline Great Lash(моята е с малко по-голяма четка,затова е BIG).Виждала съмя за около 7 лева.На мен ми харесва,както казах повече от Колосала,но мнозинството не я тачат хич.Специално това,което съм забелязала е,че удължава миглите и ги извива доста добре(веднъж попрекалих леко и после миглите ми цял ден стояха като на онези кукли )Слагаш още ако искаш,но само преди да е засъхнала,иначе става мазало.Друго не се сещам.Питай.
    Мерси, Мерси. И аз другго не се сещам.
    The Devil Fucks like God makes Love.

Град
    Под слънчевите лъчи...
    И аз имах проблеми с махането на спиралата и си взех от тея кърпички на Пом-пон и съм супер доволна

Махам я с тези кърпички за грим или с тоалетно мляко на Афродита /май така беше/ .
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си