.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Секс преди менструация

Много ли е лошо да го направя преди да ми е дошло?? Наистина вече искам да го направя обаче ако това е много голям проблем.. Надявам се някой да помогне! Благодаря предварително, аа и се извинявам ако има такава тема!

Град
    MoHTaHa
    Ти какъв проблем виждаш в това ???

Град
    Gabr0v0
    ми то е по-добре да го направиш преди да ти е дошло, а не като ти дойде...и нали знаеш ВИНАГИ с презерватив :]

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ама как точно "преди да ти дойде"?!
    Преди първата менструация или преди поредната,защото ако е преди първата ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Re: Секс преди менструация

[quote="mirajjj"]Много ли е лошо да го направя преди да ми е дошло?? Наистина вече искам да го направя обаче ако това е много голям проблем.. Надявам се някой да помогне! Благодаря предварително, аа и се извинявам ако има такава тема! [/quote
    Ти можеш да го правиш по всяко време и преди,след ,по време на цикал.Това няма значение.Просто се пазете, използвайте по-скъпи презервати,(ако се наложе нещо си купу хапчета,като чета на някой им се касът презервативите).Но като за начало и презерватива върши работа ,ако не ви се става родители ,просто да не свършва в теб.Съгурна съм ,че си достатачно умна.Всички има ме такива въпроси в началото.
    Sleda ot liubovta

"Правете секс преди менструацията си ! Това ще размести датата ви и ще ви накара да сте "подгизнали" само 2 дена и половина ! Само сега по празниците ! Единственото, което ви трябва е стабилен, здрав, твърд и мощен научно казано пенис, просташки - курец, около 17,5 см !"

чуваш ли ме сега, чуй чуй

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ооо годинки?

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    И какъв е проблема да го направиш преди цикъла ти
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен
    Момичето май има предвид,че още няма менструация изобщо...
    Което те прави на около 13,14,15 години макс предполагам? от тук следва отговор - да,лошо е. Щом не ти е дошло още си направи извода,че тялото ти не е развито достатъчно и изобщо не е добре за теб да го правиш.
    А защо искаш да го направиш? Звучиш ми малко сякаш е ''просто ИСКАМ! на пук,щото всички го правят! ''
    Помисли си хубаво.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    мисля, че тя имаше предвид, че още няма менструация
    >> да, много е лошо и адски адски тъпо
    имайки предвди, днешната акселерация, мога да предположа, че си на 11, 12?! малее, на мен на 11 още ми купуваха барбита за Коледа

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Което те прави на около 13,14,15 години макс предполагам? от тук следва отговор - да,лошо е. Щом не ти е дошло още си направи извода,че тялото ти не е развито достатъчно и изобщо не е добре за теб да го правиш.
    А защо искаш да го направиш? Звучиш ми малко сякаш е ''просто ИСКАМ! на пук,щото всички го правят! ''
    Помисли си хубаво.
    +1

P.S. Подмазвач съм, подмазвач :P

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Помисли си хубаво.
    Ако е имала това впредвид,наистина е лошо
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Защо ми се струва, че си имаме работа с поредното 12-годишно неоцелило раздела?

Моето дете, сексът не означава Кен да шиба Барби, а някой теб и предполагам ще е леко по-болезнено от това две пластмасонки да се търкат...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си