- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс преди менструация
Много ли е лошо да го направя преди да ми е дошло?? Наистина вече искам да го направя обаче ако това е много голям проблем..Надявам се някой да помогне! Благодаря предварително, аа и се извинявам ако има такава тема!
![]()
![]()
![]()
Ама как точно "преди да ти дойде"?!
Преди първата менструация или преди поредната,защото ако е преди първата ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
[quote="mirajjj"]Много ли е лошо да го направя преди да ми е дошло?? Наистина вече искам да го направя обаче ако това е много голям проблем..Надявам се някой да помогне! Благодаря предварително, аа и се извинявам ако има такава тема!
![]()
![]()
[/quote
Ти можеш да го правиш по всяко време и преди,след ,по време на цикал.Това няма значение.Просто се пазете, използвайте по-скъпи презервати,(ако се наложе нещо си купу хапчета,като чета на някой им се касът презервативите).Но като за начало и презерватива върши работа ,ако не ви се става родители ,просто да не свършва в теб.Съгурна съм ,че си достатачно умна.Всички има ме такива въпроси в началото.
Sleda ot liubovta
"Правете секс преди менструацията си ! Това ще размести датата ви и ще ви накара да сте "подгизнали" само 2 дена и половина ! Само сега по празниците ! Единственото, което ви трябва е стабилен, здрав, твърд и мощен научно казано пенис, просташки - курец, около 17,5 см !"
чуваш ли ме сега, чуй чуй
И какъв е проблема да го направиш преди цикъла ти![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Момичето май има предвид,че още няма менструация изобщо...![]()
Което те прави на около 13,14,15 години макс предполагам?от тук следва отговор - да,лошо е. Щом не ти е дошло още си направи извода,че тялото ти не е развито достатъчно и изобщо не е добре за теб да го правиш.
А защо искаш да го направиш? Звучиш ми малко сякаш е ''просто ИСКАМ! на пук,щото всички го правят! ''![]()
Помисли си хубаво.
мисля, че тя имаше предвид, че още няма менструация
>> да, много е лошо и адски адски тъпо
имайки предвди, днешната акселерация, мога да предположа, че си на 11, 12?!![]()
малее, на мен на 11 още ми купуваха барбита за Коледа
+1Първоначално написано от Punisherrr
P.S. Подмазвач съм, подмазвач :P![]()
Ако е имала това впредвид,наистина е лошоПървоначално написано от Punisherrr
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Защо ми се струва, че си имаме работа с поредното 12-годишно неоцелило раздела?
Моето дете, сексът не означава Кен да шиба Барби, а някой теб и предполагам ще е леко по-болезнено от това две пластмасонки да се търкат...