- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся си гадже (само за момичета)
Еми търся си гадже . Нека да сте между 13 и 16 години от пловдивска област // Търсете ме на скайп: jimmy-neutron1
Не гледайте името на скайпа ми той ми е стар и за това !
нареди се на опашката тука основата е с предимство![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
мхмПървоначално написано от Scepticism
ся гледай момичетата веднага ще го полазят
пич ще си умреш девствен![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Откога impulse.bg и bezplatno.net препращат насам?![]()
Сбъркал си рейса, пич...![]()
каза смешникаПървоначално написано от Radi1
![]()
мъ чи гледам и не вярвам на ушите сиПървоначално написано от Radi1
пп
ти си за подигравки винаги обичам да си намеря някой прост човек и да се заяждам с него![]()
Колко кинта даваш,майна?![]()
хаха аз ако съм прост ти трябва да си по прост
пп отгоре пише "Само за ммичета" ти какво правиш тук![]()
пп2 щи кажа аз кви пари п******т ! тва е за другият !![]()
''ммичета'' не я разбрах тая дума явно си неграмотенПървоначално написано от Radi1
![]()
ама ти си по-умничък не споря аз съм глупак
но си задай въпроса кой е по-глупав глупака или този който се занимава с него![]()
човешко е да се греши , не е ли такаПървоначално написано от haritov
![]()
явно сгреши пълния член и и сравнителната формаПървоначално написано от Radi1
![]()
ти си повече човек от всеки друг
Майна... продаам секс кукли супер изгодно, ако си заинтересован... телефончи щи дам...
It's too late...
Не мисля че тука е най-удачното място да си търсиш гадже. Върви се регни в импулса и зарибявай цял ден.![]()
Браво е, Джими Неутрон.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първоначално написано от amk933
Я тъпа тема, с тъпи мнения, и надувки, които се мислят за важни
Пожелавам ви успех в живота.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от valdesbg
подкрепям !!!
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
Поредната преливаща от смисъл тема. ALRIGHT![]()