.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    ...
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от GunSnSteelflowers
    Извод: Тва студентският живот не води до нищо хубаво Все пак какво друго ми остава освен да се посмея Благодаря !
    А бе той си е много хубав, просто не на всички им се отразява добре

Спокойно, усмихни се на живота

Много гадно се е получило,но хубавото при тебе е ,че въпреки всичката мъка по него,продължаваш напред Браво и успех за напред
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Кофти ситуация-основна грешка на повечето хора е,че бързо се привързваме и лесно се доверяваме на някой.Дано с новата година нещата за теб да се оправят.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Цитирай Първоначално написано от kotetokateto
    Цитирай Първоначално написано от incarnati0n
    Прочетох го и наистина ме разчувства, много истински си описала това, което изпитваш.

Знаеш ли, с течение на времето, започнах да осъзнавам някои много важни ЖИТЕЙСКИ ПРАВИЛА.. :
    1. Този, който заслужава сълзите ти, НИКОГА не би те накарал да плачеш.
    2. "Грешката ми от самото начало беше ,че премълчавах действията му ,които ме дразнят ,премълчавах разочарованието и вдигах глава .. И всичкото това ,защото го обичах прекалено много .." Никога не прави компромиси със себе си, премълчавайки нещо, което всъщност не ти се нрави. Казвай право в очите. Проблемът при мен е абсолютно същият, излишно е да коментирам колко трудно е понякога това да надвиеш над самия себе си и да се пребориш с даден страх. Но трябва да се борим. Да казваме това, което мислим.
    3. Доскоро считах, че момчетата, които са доста по-големи от нас /говорим за разлика 3-4 години, не повече; а не съответно за разлика 1-2 години/ са напред и в мисленето, имат по-голям житейски опит и изобщо, мирогледът им е друг. Да, обаче се оказа, че система големи-малки не съществува. Хората се делят на достойни и жалки!

Гледай напред и търси стойностното... Защото, както, убедена съм, знаеш - опаковка без съдържание е боклук.
    Гледай напред... и се опитай да бъдеш оптимист.
    Ако случайно пък не можеш да се настроеш оптимистично, това отново има хубава страна. Знаеш ли каква е? Че ПЕСИМИСТЪТ НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ РАЗОЧАРОВАН.

Каквото и да става, гледай напред ! Успех през новата година

+ Страхотно исказване, накара ме и аз да се замисля...
    мда.. и аз мн0 сериозно се замислих.. това момче.. нямам думи просто
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Цитирай Първоначално написано от lilincituuuu
    Цитирай Първоначално написано от kotetokateto
    Цитирай Първоначално написано от incarnati0n
    Прочетох го и наистина ме разчувства, много истински си описала това, което изпитваш.

Знаеш ли, с течение на времето, започнах да осъзнавам някои много важни ЖИТЕЙСКИ ПРАВИЛА.. :
    1. Този, който заслужава сълзите ти, НИКОГА не би те накарал да плачеш.
    2. "Грешката ми от самото начало беше ,че премълчавах действията му ,които ме дразнят ,премълчавах разочарованието и вдигах глава .. И всичкото това ,защото го обичах прекалено много .." Никога не прави компромиси със себе си, премълчавайки нещо, което всъщност не ти се нрави. Казвай право в очите. Проблемът при мен е абсолютно същият, излишно е да коментирам колко трудно е понякога това да надвиеш над самия себе си и да се пребориш с даден страх. Но трябва да се борим. Да казваме това, което мислим.
    3. Доскоро считах, че момчетата, които са доста по-големи от нас /говорим за разлика 3-4 години, не повече; а не съответно за разлика 1-2 години/ са напред и в мисленето, имат по-голям житейски опит и изобщо, мирогледът им е друг. Да, обаче се оказа, че система големи-малки не съществува. Хората се делят на достойни и жалки!

Гледай напред и търси стойностното... Защото, както, убедена съм, знаеш - опаковка без съдържание е боклук.
    Гледай напред... и се опитай да бъдеш оптимист.
    Ако случайно пък не можеш да се настроеш оптимистично, това отново има хубава страна. Знаеш ли каква е? Че ПЕСИМИСТЪТ НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ РАЗОЧАРОВАН.

Каквото и да става, гледай напред ! Успех през новата година

+ Страхотно исказване, накара ме и аз да се замисля...
    мда.. и аз мн0 сериозно се замислих.. това момче.. нямам думи просто
    мдам

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Поздравявам те за това, че не си се отчаяла. Продължавай да дерзаеш напред. Хубаво е, че си осъзнала толкова значимо нещо Желая ти много хубави мигове
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Голям фен

.

Евала ти правя, че си осъзнала такива важни неща от живота, който ще трябва да знаеш и за напред.. дано вече си намерила момче което е по достойно за теб или дано го намериш, и което няма да те кара да плачеш и страдаш
    Хора много , Човеци малко !

Смислена тема.. нещо, което си заслужава поне да се прочете..
    Не се предавай и не се отказвай.. ;] Животът е такъв.. подлага хората на различни изпитания и препятствия, но те трябва да бъдат силни, за да се преборят с тях.. Само можеш да се поучиш от нещата, които си преживяла и да продължиш смело напред.. ;]

1. Браво, страхотно момиче си, възхищавам ти се !
    2. Усмихни се на живота , за да ти се усмихне и той !
    3. Той губи !
    4. Живота учи, вдигни глава, хората се учат от грешките си, но ти продължи напред, покажи, че си силна!
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си