на вкус е доста зле, пих го 4-5дни и бях свалила 3 кг, но все пак мн бързо се качват и от тях запазих само 1. НО важното е и че, когато го пиех, не съм яла почти нищо - 1 филия ВИТА (~40 kcal) на ден и тва ми е било.. + тва тея кг не бяха мазнини, а по-скоро вода.
П.С: заедно с чая ти дават една книжка със забранените храни по време на и след приема.
П.С.С: убива апетита.. поне при мен.
Какъв е този чай?![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Да,и аз това щях да попитам !!Първоначално написано от rachel_billson
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
^Ако не се лъжа беше някакъв чай, от който ходиш до тоалетна и изчиства някакви токсини от стомаха. И се отслабва от него. Но нещото, с което хората не са наясно е, че при отслабване можеш да загубиш килограми от мазнина, вода и мускули. Да губиш от мазнина, но да губиш от водното съдържание и мускулната маса е лудост. Точно това се случва с него, обаче - губиш от водата.
Тя трябва да е 60-ина процента от теглото, но при много хора е по-малко, а това е лошо. Изводът: пийте много вода.Полезно е и за бъбреците.
ПТ: Препоръчвам ти да зарежеш чая и да поспортуваш. Така няма да губиш от воднот съдърцание, ще оформиш тяло и ще изгориш мазнини. Предполагам това целиш...![]()
Мерси за отговораПървоначално написано от amk933
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Напълно съгласна съм с amk933.
Най-добре си спортувай, знаейки, че след това ще си запазиш свалените килограми, а и ще имаш добре оформено тяло!
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Аз съм го пила,няма никакъв ефект
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
То и аз съм на неговото мнение за спорта, но въпросът е там, че ходя на училище, в 11 клас съм и съм по курсове насам- натам и съм се стегнала доста и почти постоянно или чета или пиша, че се готвя за TOEFL иии нямам никакво време за спортуване, защото когато ми остане малко повече време предпочитам да се видя с приятели.. Затова ми трябваше някаква диетка която да съчетая с този чай, макар и от него да се изчистват само токсините![]()
ТОВА Е НАЙ-ГАДНИЯ ЧАЙ,КОЙТО СЪМ ПИЛА НЯКОГА!!не стига,че мирише на риба и развалени яйца,а и има такъв вкус!мисля,че целта му е да те отврати от всякаква храна след консумацията му
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче