- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дупки на ушите
На 26.12 тази година си пробих дупки- по една на ухо - обаче не са еднакви и не е кой знае колко забележимо, но мен определено ме дразни и притеснява. Теоритично знам че тъй като още са много нови дупките, те могат бързо да зараснат ако си махна примерно лявата обица. Съответно си седя с другата и когато лявото ухо зарасне си пробивам нова дупка, която вече да е на същото място.... Не знам обаче дали наистина да го правя- в смисъл наистина не е кой знае какво разликата, но определено е кофти..![]()
Таа какво бихте ме посъветвали - да седя така или да махам едната?![]()
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
аз мисля, че ако наистина са на различни места и си го забелязваш да си ги оправиш, аз поне така бих направил, но ти си решаваш, зависи колко забележимо е, ако почти не си личи няма смисъл..
Ами аз обичам всичко да е перфектно.И тъй като това са само 3 дена, аз бих го направила. Бих я махнала и бих се продупчила наново.
![]()
Ще те намеря ли някога... ;(
Да, за сега и аз така си мисля, обаче това значи да седя поне месец само с 1 обица, а това ме дразни, в смисъл харесва ми 3 към 2 дупки, обаче 1 към 0 е доста гадно...![]()
Мерси за отговорите, иначе и чакам още съвети![]()
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
ако толкова много те дразни изчакай да зарастне и си пробий нова и аз не бих търпяла ако не са еднакви![]()
Humans need fantasy to be human.
Ако разликата е забележима и те дразни си махни обецата и изчакай да зарастне дупката, а след това се пробий наново.
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
едва ли се забелязва кой знае колко..никой няма да ти ги мери![]()