- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хинининова вода
Казва се хининова вода![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
А къде му пада ударението на първата дума на тва чудо, да не кажа някоя щуротия на аптекарката.![]()
Ще те намеря ли някога... ;(
на второто и
напръсква се в корените на косата със спрей или с памук![]()
P.S. хининова вода !
Ем то като се окъпиш пръскаш в корените и така...на влажна коса..а колко време ддзПървоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
![]()
Аз като се изкъпя си слагам хининовата вода, една кърпа отгоре и стоя около 20минути. После се суша, това е.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
след 1-2 месеца ще стане ясен резултата.Но да знаеш,че на всеки му действа различно,може въобще да не ти подейства.Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
+ не е хубаво да се ползва много често,че може да ти пада мн коса(това не е обнадеждаващ пост ама си е истина)Първоначално написано от slynchoo
аз ползвах хининова вода и хининов шампоан 1 месец и наистина имаше ефект,но може да пробваш и с други средства : стимулант на Икаров,Тривитаминолю(имам ги всичките ,но от тривитаминола действителна се сгъстява косата,расте но не повече от колкото с хининовата вода)
и все пак всяка коса е различна![]()
На мен страшно ми се омазнява от хининовата вода :/
Saatana vittu perkele hate crew!
оо на един фр така взе да му се омазнява косата..направо ужас..после взе и да пада..[от х.вода..]![]()
аз си я слагам с памук и наистина има ефект вече не ми пада както преди по-лъскава е и по мека![]()
![]()