- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя ?
харесвам едно момче и то много . даже направо си го обичам и то 2 години вече.Той си има приятелка и пред всички казва че се опитва да се отарве от нея, но не може. Само понякога показва че ме харесва в следващата минута е различен. Много пъти сам виждала и ми е показвал че ме харесва, но сам много обаркана и не знам какво да правя ! Как да му помогна или не знам как га го накарам да бъдем заедноникога не бих го предала и само веднъж когато пътувахме спа на коленете ми. Не знаех че мога да бъда толкова нежна, аз го завивах и му галех косите и тои заспа и аз върху него
Беше страхотно и той каза че ще идем на кафе. Тва кафе го чакам от нз кога. Какво да направя ????/
Да си пишеш заглавията на темите на КИРИЛИЦА например![]()
каквото решиш
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
На колко години си? Може да му кажеш, че го харесваш и да го попиташ дали и той те харесва.. Тогава сама ще си решиш.![]()
~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~
По-грамотно писане като заначало?
А иначе-ем явно намира нещо в тая неговата щом не я е махнал още.И не се оправдавай че иска да я разкара-ако искаше д'ге 10000 пъти вече можеше пуууу
Излезте .. и направи нещо по въпроса . Някакво действие .. И аз бях в подобна ситуация обаче 3 годиниБез действие нищо няма да стане
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
Май ще е по-добре засега да го оставиш.Има си приятелка и т.н. Като гледам как й говори зад гърба,откъде знаеш,че ако ти си на нейно място,няма и за теб така да говори.И все пак,той още е с нея.Не е редно да се опитваш да ги разделяш.Той ако те харесва,ще направи каквото трябва,за да е с теб.Най-вероятно вече е видял,че имаш чувства.Но,за да не започне да си играе с тебе,спри да му ги показваш толкова.
Първоначално написано от Lucksy
да са откаже6...ако иска6е 6те6е да се отърве от приятелката си,само те залъгва.
nadeto0405 Haley James Scott, а?![]()
![]()
ПТ - Според мен това, че иска да се отърве от приятелката си са само празни думи, защото ако го искаше до сега да го е направил 100 пъти. Тя да не е вързана с белезници за него, че няма как да се отърве?! Може би му е приятно с теб, но не иска да оставя и приятелката си (може би му е приятно с всяко хубаво момиче). Както казаха преди мен "Но,за да не започне да си играе с тебе,спри да му ги показваш толкова."
Той е момче, той ако имаше чувства до сега трябваше да е направил нещо. Може и да е срамежлив, де. Не го знам, но това, че говори зад гърба на приятелката си е много гадно нещо. Като се поставя на нейно място.. не знам какво ми става. Може би трябва да изчакаш малко, а ако не можеш направо му казвай всичко. Няма какво друго да криеш. 2 години си чакала. Пък ако не те харесва.. ще намериш друг.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
ПРИЕМИ ГО! ИМА СИ ПРИЯТЕЛКА ЩОМ Е С НЕЯ,ЗНАЧИ НЕЯ ИСКА,А НЕ ТЕБ!
ТАКЪВ Е ЖИВОТА! СВИКВАЙ!
по-добрети побеждават!
слабите губят
а на печелившите честито!
Пийни една ръкия и ще ти мине
There is no right or wrong, only fun or boring
РАкия може и да не пие ,но една водка сега по празниците действа страхотно .![]()
А иначе го зарежи,докато той сам не реши да предприеме нещо по-сериозно или скъса с приятелката си .Щом още е с нея има причина,не мислиш ли ?
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
Ще ни кажеш ли на колко си и той на колко е? А... и от колко време е с приятелката си, дето уж иска да разкара?
Браво, браво. И на мен ми харесваше и ми се наби на око.Първоначално написано от nadeto0405
![]()
Първоначално написано от Adda
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
аз сам на 15, той е на 17. приятелката му е също на 17. Заедно са от година и шест месеца. И на последната им годишнина той каза : " Познайте защо това е най-хубавата ни годишнина?" Защото я прекарвам без нея . Как да тълкувам това? =) =) =)
Има6 6анссамо 4е първо трябва да скъса официално със приятелката му и после го оправяй
![]()
потърси го,може ти ,като за начало, да му предложиш,да излезете на кафе![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Отиди при него и му кажи "Хей, на кафенце след даскало?" и се усмихни .
Иначе, ако наистина е свестен и не харесва приятелката си, рано или късно би трябвало да й светне лампичката и тя да се опита да го задържи с всички сили. Тогава ще имаш два варианта - 1. да чакаш съдбата да отсъди или 2. да се бориш със зъби и нокти и да станете 3ма . Нали се сещаш, двама са компания, трима са тълпа, а един е излишен ... това ще е приятелката му.
Представи си след година и половина да каже същото за теб, как би се почувствала? Такова отношение ли би искала? И искаш да бъдеш с този човек? Заклевам се , не мога да те разбера. Ако искаше да зареже приятелката си, вече да го е направил 100 пъти, просто така му изнася повече, така може да има и двете ви. Заслужава ли си да свириш втора цигулка?Първоначално написано от Sladkabolka
![]()
искаш ли нещо-вземи си го....не се страхувай от отхвърляне и не пропилявай шанса си от страх да не те наранят...
да ти кажа и аз бях такава-свита,притеснителна,чудех се-а ако кажа ,че го харесвам дали пък няма да откаже...и колко ли ще ми е зле после..но въпреки,че съм се парила е по-добре когато знам,че съм дала всичко от себе си -дори и нищо да не се е получило няма да се терзая какво е щяло да стане ако съм била малкоо по-смела.
ПП В действието му е майката![]()
За Бога!
Какви са тези оправдания,че се опитва да скъса с приятелката си.Всеки,който иска,може да го постигне за една минута с няколко думи.Това,че все си намира оправдания,е просто начин да си играе не само с теб,но и с нея.Само си помисли как говори за момичето,с което се `води`,че трябва да споделя любовта си.Не си заслужава..просто поредния тъпак,който си мисли,че целия свят трябва да е в краката му [и под свята разбирай момичета ]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Тълкувай го така, че след време може да говори същото и за теб!!!Първоначално написано от Sladkabolka
![]()
![]()
~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~