Когато ходя на тоалетна по голяма нужда, (а това става рядко) след изхождане видях по тоалетната хартия кръв.Случва се понякога ,а след това забелязвам цепнатина около ануса.Вероятно се дължи на запека.Какво трябва да направя.Притеснявам се.Може би това е анална фисура..ПОмощ ;(
да си се чесъл според мен е ранаПървоначално написано от Titanic_baby
колко често се къпеш
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
абе ти луд ли си бе? къпя се всеки ден.
Аз питам сериозен въпрос,ти най-нахално се гавриш по тука...![]()
от колко време е товаПървоначално написано от Titanic_baby
ако е от доста време,отивай на лекар.![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
въобще не се гавря най-сериозен съм ако има нещо извинявайПървоначално написано от Titanic_baby
според мен е обикновенна рана но ако искаш иди на лекар
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
дам и според мен или е раничка от запека или е хемороид![]()
Всъщност причините за кръв след изхождане може да са много.Хемороиди,фисура,про лем с дебелото черво,раничка в следствие на напъването от запека.Но не може да се гадае пък и не е хубаво при такъв симпром само да гадаеш.Иди на преглед,ако трябва на ендоскопия на дебелото черво,преглед за хемороиди.Каквото и да е,ако не разбереш скоро може да стане по-сериозно.Е може разбира се да е нищо обезпокоително,но все пак .... нищо не е сигурно.
пушиш ли ? ..ако да е малко вероятно да е нещо като доброкачествен рак, но не точно..само не казвайте че съм луда аз сериозно си говоря една приятелка имаше същия проблем прегледаха я и и казаха ВЕДНАГА да спира цигарите, но ако не пушиш най добре преглед![]()