.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: проблем ;(

Фен
    Град
    Бургас

проблем ;(

Когато ходя на тоалетна по голяма нужда, (а това става рядко) след изхождане видях по тоалетната хартия кръв.Случва се понякога ,а след това забелязвам цепнатина около ануса.Вероятно се дължи на запека.Какво трябва да направя.Притеснявам се.Може би това е анална фисура..ПОмощ ;(

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

Re: проблем ;(

Цитирай Първоначално написано от Titanic_baby
    Когато ходя на тоалетна по голяма нужда, (а това става рядко) след изхождане видях по тоалетната хартия кръв.Случва се понякога ,а след това забелязвам цепнатина около ануса.Вероятно се дължи на запека.Какво трябва да направя.Притеснявам се.Може би това е анална фисура..ПОмощ ;(
    да си се чесъл според мен е рана

колко често се къпеш
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Фен
    Град
    Бургас
    абе ти луд ли си бе? къпя се всеки ден.
    Аз питам сериозен въпрос,ти най-нахално се гавриш по тука...

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    от колко време е това
    ако е от доста време,отивай на лекар.
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    въобще не се гавря най-сериозен съм ако има нещо извинявай

според мен е обикновенна рана но ако искаш иди на лекар
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Голям фен Аватара на daru6a1
    И аз бях така ,, това е само и единствено от запека Ходих и на доктор ..Казаха да пия/ям нещо разхлабително [сок от сини сливи ,, зехтин ,, шокалад за разхлабване ,, рициново масло .. ]]] ,, а относно раничката използвай интимни сапуни за да не ти щипе ,, а след баня мажи с кремче )

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    от хемороиди също можеш да имаш кръв

Голям фен Аватара на daru6a1
    Цитирай Първоначално написано от naviacha
    от хемороиди също можеш да имаш кръв
    да .. вече и зависи каква тоалетна хартия ползва

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    дам и според мен или е раничка от запека или е хемороид

Всъщност причините за кръв след изхождане може да са много.Хемороиди,фисура,про лем с дебелото черво,раничка в следствие на напъването от запека.Но не може да се гадае пък и не е хубаво при такъв симпром само да гадаеш.Иди на преглед,ако трябва на ендоскопия на дебелото черво,преглед за хемороиди.Каквото и да е,ако не разбереш скоро може да стане по-сериозно.Е може разбира се да е нищо обезпокоително,но все пак .... нищо не е сигурно.

пушиш ли ? ..ако да е малко вероятно да е нещо като доброкачествен рак, но не точно..само не казвайте че съм луда аз сериозно си говоря една приятелка имаше същия проблем прегледаха я и и казаха ВЕДНАГА да спира цигарите, но ако не пушиш най добре преглед

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си