.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Сурвакане

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    ми по принцип не ,вкъщи всички ми дават пари без сурвакане,ама като ида в другата баба ии се искат да ги сурвакам и взимам сурвачката на братовчедите ми и от няколко дни се опитвам да си подготва "репликите" и забивам на едно място : Сурва сурва година....... и нататък не помня как беше

ми на 13 съм и мисла тая година да посурвакам малко да посъбера повече пари пък и хората да са живи и здравии .... иначе миналата година забравихх ама пак ми даваха по 10,20 лв.
    And that's the way it's gonna be... (*)

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от tanchu
    ми по принцип не ,вкъщи всички ми дават пари без сурвакане,ама като ида в другата баба ии се искат да ги сурвакам и взимам сурвачката на братовчедите ми и от няколко дни се опитвам да си подготва "репликите" и забивам на едно място : Сурва сурва година....... и нататък не помня как беше
    сурва сурва година, весела година, живи здрави до година, до година го амина... имаше и червен грозд на нива, златна ябълка в градина, пълна къща с коприна

иначе аз от 3-4 години не сурвакам, няма смисъл просто : )
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

Голям фен Аватара на daru6a1
    Ами снощи сурваках да ми дадат кинти Не ми се даваха пари за сурвачка и един дрян го украсих със пуканки и цветна хатрия и сичко беше ок

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Пфф..детска му работа
    тва се прави за здраве и благодат.Нито е за пари,нито е лапешко.Едно време са обикаляли да коледуват и сурвакат момчета на по 16 години и отгоре,друг е въпросът,че нещата са се поизменили от онези години.И все пак тва е традиция и не намирам нищо смешно.

Град
    [На Метри От Земята]
    Аз като малка сурваках с моя собствено направена сървакница, но сега вече и без тея щуротии ми дават пари
    Просто аз

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Нямах намерение тази година но баща ми се прибира вчера с няква сурвачка от нова година и леееко пийнал и вика айде да ни сурвакаш и ми даде 20 лв майка ми 10 и тъй че няма да изпусна тая година
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Вече не сурвакам,но пак ми дават пари

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    отт 5-годишна като казах, че с тва тъпото нещо няма да се занимавам и НА... не съм и няма и да сурвакам който иска да ми дава нещо ще ми даде и без да го сурвакам... (да се моли да не искам да го сурвакам, че ще ходи като бит с камшик)
    времет0 тu uztuча

Отдавна не го правя. Вече честта се пада на малките ми братовчедки. ;D
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си