Ами какво да мисля - жалка работа.
Особено това, което се случва в Амор и Дабълвижън направо не подлежи на коментар. Още се чудя тези дупки как са живи, ама то кат' има кухи кифли и още по-тъпи спътници и такива дупки ще има. То там не ми се говори просто. Аз съм разказвал де. Събуждам се аз в събота в 3 следобед и се разбирам с приятели да пийнем кафенце в 5. То какво да правиш по това време? Какво да правиш ли? Минавам аз през подлеза още сънен и се натъквам на изчадията, бълващи от тази дискотека. Няква биеше гаджето си с една чантичка педя на педя и му разказваше колко го мрази. Други двама едвам оцелиха входа. Нямам думи колко са прости тези същества. Аз още отивам да пия следобедно кафе, те ми се наконтили кат' чели ще ходят на околвръстното и с едно самочувствие все едно са ми се облякли в Лоро Пиана и Криситиан Лобонтин. Много е зле положението. А по-лошото е, че като ходят по тези дупки им се вдига самочувствието все едно са отишли в хотел Карлтън в Кан.
ПС: Аз съм на 16 и ходя по дискотеки но следи 00:00 часа, не се напивам като свиня с Меча Кръв и ходя винаги с по-големи приятели от мен 20, че даже и 30 годишни. И нашите винаги знаят къде съм. Плюс това не ходя из разни дупки. Абе нямам проблеми с тях. Казвам им къде съм с кого съм и това е. Единствено искат да знаят в колко ще се прибирам за да ме закарат/ да пратят някой да ме закара до нас. И нямам изцепки.
ПС2: На 14 и на мен ми се виждаш малка за дискотеки, различни от типа Амор. Още повече, че си момиче, а това допълнително крие опасности. Порасни още малко...