.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Световъртеж

Здравейте. . имам проблем.
    От както пътувам със самолет от 5-6 години тоест винаги имам проблеми с ушите. Винаги ме заболяват от налягането. Но адски болки. По принцип на повечето хора им заглъхват, но при мен е болка.
    Но сега като се връщах от България ми се случи нещо странно.Пак имах болка, но изведнъб ме обля студена пот и започна много силно да ми се върти света.Въртя ми се поне 10 минути.След това спря.Сега 3 дни по-късно ушите ми още шумят и днес пак ми се зави свят.Мислих, че може да трябва да ям, наядох се, но продължавам да се страхувам. Гледах в интернет и никаде не пише за такава болест.Но когато ми се въртя в самолета мислих, че ще припадна, наистина беше ужасно силно и бързо. Полудях.
    Та . ,. случвало ли му се е на някой да му се върти свят?

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Разбирам те напълно за това с ушите. Такива адски болки имах при кацането във Варшава, че не е истина просто. Едвам си седях на мястото. И да кажеш, че не съм пътувал със самолет - не е това. При всичките ми полети до сега такова чудо не ми се беше случвало. Отвратителна болка и така продължителна плюс заглъхналост. Отвратително беше. И дъвки дъвках и какви ли не други глупости и пак нищо. Два дена след като кацнахме бях добре.

Да ти кажа честно, струва ми се, че това зависи до голяма степен от това как каца пилотът. Като кацне по-рязко и такива като мен и теб си търкаме ушите 3 дена по-късно. Като снижи и кацне по-бавно всичко е наред. Не е вината в нас. Не сме ние дефектните.

А за световъртежа е възможно да е от две неща. Едното е промяната в налягането от което заглъхват и ушите. Другото е да ти е паднала кръвната захар, което е особено възможно, ако не закусваш сутрин. Може и други неща да са, ама си млада и не ми се вярва.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    в ушите се намира нервния център за равновесието

нормално е при болка в ушите да ти се вие свят няма от какво да се притесняваш
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Hasselt
    Ох благодаря ви, златни сте просто Така ме успокоихте.Живи и здрави да сте
    амк933 - ужасано е и при мен има всеки път непоносима болка.Един единствен път не ме е боляло чак не ми се вярваше тогава )) Единият път чак сълзи ми бяха текнали Вече имам страх като зная, че трябва да кацам :#

Град
    Hasselt
    Оп забравих да кажа нещо вчера в 2 се събудих и ми се гадише.
    И днеска имах сърцебиене.
    Но ако е важно имам доста стрес и хабя бая нерви напоследък.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish

болка в главата по точно в задната част врата ?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от haritov

Като съм на училище главата ме боли абсолютно всеки ден навсякъде, но най-вече отпред.Като съм във ваканция, т.е. не се натоварвам ми няма нищо. . .

Град
    системата дегоба

Като съм на училище главата ме боли абсолютно всеки ден навсякъде, но най-вече отпред.Като съм във ваканция, т.е. не се натоварвам ми няма нищо. . .
    предният дял на мозъка е психичната зона там боли когато се преумориш

с мисловна дейност или си има тежък ден,но гаденето няма нищо общо с нервите уверявам те

Град
    Hasselt

предният дял на мозъка е психичната зона там боли когато се преумориш

с мисловна дейност или си има тежък ден,но гаденето няма нищо общо с нервите уверявам те
    Значи това е точно както си мислих преумора от училище.
    Гаденето само вчера ми се е случвало това и си мисля, че може да съм била гладна, защото 'вечерях' към 6 часа и като съм се събудила в 2 може да ми се е гадило от глад (при мен винаги е така).Повече ме притесняваше световъртежа, но явно, че е от ушите. .

Град
    в света на приключенията ..
    стрес + недохранване + натоварване - тва са нещата които ти пречат

опитай се да ги премахнеш от живота и ще се оправиш

а за пътуването в самолет ти пожелавам повече да не ти се получава тая болка ... макар че на много хора им става така зле незнайно защо ..

Град
    Hasselt
    Влоших се и бях на доктор няма да повярвате какво съм си докарала . . . възпаление на гърло, очи и уши :# :#
    А .. . за хората като мен и амк933 трябва да пием кортизон преди да летим и тогава уж болката щяла да е минимална /в ушите де/ Иначе за световъртежа както казахте от ушите е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си