- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- интересна темичка
Здравейте може и да има такава тема ама няма нищоТака кажете как се казвате и кажете как вие бихте искали да се казвате
звучи малко тъпо и странно с 2думи как искате да се казвате
![]()
=]
Казвам се Димитър (викат ми Дими) и бих искал да се казвам хах не знам как но си спомням, че като малък се карах на майка защо ме е крастила тъка... спомням си, че адски много исках да се казвам Николай хахаха
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Аз се казвам Ивелина ,викат ми Иве,Ив4е....Харесвам си името.Инъ4е лубимото ми женско име е Каролина![]()
казвам се Мария и всеки ми вика, както си иска.![]()
![]()
Преди Мими, Миме ... но тва явно им омръзнасега най- често ми викат мимс, може и мимзи, мимси, мимзик имаше също хД, някои ми викат и слънце, щото съм била мн усмихната
също съм чувала и блу да ми викат, щото мн обичам синьото и всичко свързано с водата
ааа еми понякога ми се струва, че има по- хубави имена от моето, ама не бих си го сменила
аа иначе ми харесавт Калина и Карина, а мъжки мн ми харесва Александър, също Мартин и Димитър
![]()
Аз се казвам Верона..и ми викат Веронке,Веро, Рони...на кой както му дойде.Бих искала да се казвам Габриела.
Казвам се Пресияна и ми викат Преси.. харесвам си гоИ на мен ми харесва Габриела , но не бих си го сменила.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Ралица се казвам, викат ми Рали, Рал, Лили... Преди исках да се казвам ЛидияЛюбимите ми женски имена са кратките- Нора, Лора, Нона, Ния, Стела, Вера, Вяра; Дария и Дарина мн ги харесвам, Емилия, Елица, Калина, Марина... Но Вера и Юлия са ми най- любимите
![]()
Аз се казвам Петя,като малка не си хар името ма са го обожавам .. ! Викат ми Пепчо...Пешо... Пепе .. Пипи ... и така иначе мн хар името Александра!!
![]()
Първоначално написано от shandio
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=]
Btw Мимзик съм ти викал и ти викам само аз ;Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Елица се казвам. Викат ми Ели,Елчо,Елке(мразя да ми викат така),Еличке, пък вуйчо ми ми вика Ленче![]()
Иначе ми харесват имената - Никол,Изабела,Александра,Ц етелина,...btw Мразя да ми казват и Елица или Елице.
Не бих си сменила името.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Аз се казвам Стефани викат ми Стефи,Стеф,чичо ми ми вика Фанихаресвам си името не бих си го сменила
иначе харесвам имената-Николета,Пламена и Грета
![]()
=]
Ами аз си харесвам името (Камелия)Попринцип на галено ми викат Ками и когато отидох в чужбина отначало ми беше странно да се обръщат към мен на цяло име ама сега взе да ми харесва дори повече от галеното
![]()
Хени![]()
м не знам може би Кристина![]()
Ооо адашке.Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
Kaзвам се Елена и искам така да се казвамЩо за тъпотия
![]()
Ами..незнам просто ми хрумнаПървоначално написано от DevilWish
![]()
=]
ааа мега сад...Първоначално написано от ByK
![]()
Мартин се казвам и си ми харесва името ми, а иначе две женски имена много ме кефят - Елинор и Евелин![]()
<N>
Аз се казвам Цветелина и на галено ми викат Цвети.Мен ми харесват имената:Мария,Габриела,Анг лина и др.
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
казвам се Георги
Искам да се казвам Къци![]()
![]()
ами казвам се никол и не бих си сменила името шот си ме кефи![]()
Казвам се Калина ,на галено Кали.
За женски имена ми допадат Наталия , КаРина ,Десислава.
Любимите ми мъжки са : Николай, Александър /АлекЗандър , Владимир и френското Пиер <3
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
АдашкатаПървоначално написано от ManiaSpiritY
![]()
Казвам се Юлияна .. викат ми Юли, Юлс, Джу xD .. никога не съм харесвала името си .. като малка исках да се казвам Анджелина .. мания по Анджелина Джоликакво да се прави
после исках да се казвам Доника .. незнайно защо мн се кефих на едно момиче, което се казваше така
сега искам да се казвам просто Юли .. или Рори, защото почти всички ми викат така
но ми викат и Скитс .. не знам
звучи ми странно да се казвам Скитс
:P