- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Взаимоотношения
Какви са взаимоотношенията с роделите на гаджето ви? Тази година ми се налага да празнувам нова годината с родителите на приятеля ми, имам чувството, че нито ще мога да се отпусна, нито нищо. Познавам ги и съм с добри впечатления от тях, но просто не мога да си представя да празнувам с тях...
"Колкото повече, толкова повече..!"
не ги познавам.. иначе не искам да си представям какво ще да е.. нито ще се отпуснеш нито ще си пийнеш нито нищо а не си е работа
Но пък погледни го от другата страна, цяла година ще ти върви на задушевни домашни партита с родители. ^^
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Лично моите отношения са много добри с майка му,а с баща му само сме се запознали поради факта че работи в чужбина.Но не се безпокой всичко ще е наред. Весели празници и се отпусни.Първоначално написано от cveteto64
![]()
ами аз нямам гадже, но ти препоръчвам да не се отпускаш веднага, говорете на общи теми, а пък за по-късно ще видиш как ще се стекат обстоятелствата
Coco Chanel <3
Не ги познавам ,защото ме адски срам иначе съм имала възможности ..като видя майка му и ме е срам да ги погледана даже хах ,.
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
Ее защо ви е срам ? Аз с родителите на бившия си даже отивах на кино,да си взема дреха и т.н..Беше си доста забавно..А и двамата му родителя бяха супер печени хора = като приятели бяхме / и сме си все още..Празнувала съм и няколко празника с тях = супер готино си е..Е да отначало,ако за пръв път празнувате заедно - ви е срам..Обаче след час вече си свиквате..Отпускате се максимално
![]()
![]()
..
Аз да спра вече,че ....![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Не ги познавам.
Мисля, че е рано да ни запознава, пък и не изгарям от желание.
И спря да се върти за миг земята..