- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво Ви харесва да четете ?
Един въпрос , които може да Ви се стори елементарен , но ми интересно да разбера учениците за какво четат най вече в интернет относно училището :
- издънки в училище
- как да забият момче/момиче в училището
- теми по предмети ( история , литература )
- как да преписват
- къде да кандидатсват
и т.н... За мен е важно да разбера какво Ви харесва понеже мисля да започна проект свързан с училището и ми трябва вашата помощ![]()
А и не си показвайте магарията чрез глупавите коментари , ако може нещо смислено и целенасочено
Благодаря![]()
Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..
За издънките в даскало .Не казвам ,че е най-полезно ,но е най-забавно.
Иначе понякога си помагам и с теми по Литература от нет-а ,но рядко .![]()
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
Благодаря за мнението . Други мнения![]()
Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..
- Чета издънки, смея се. Все пак това е от малките неща свързани с учебния процес, които ме разведряват.
- Чета теми по литература/история и други, така мога да направя собствената си теза доста хубава и да получа хубава оценка, без преписване, като цяло анализ на произведение и т.н.
- Чета и за кандидатстване, няма начин това да не ме интересува, все пак като човек с амбиции за бъдещето си, е нормално да се интересувам.
Това е, успех с проекта. \/
![]()
Благодаря за мненията . Явно ние обичаме смешното или по скоро частта в която някой се издънва(греши) . На второ място темите и на трето кандидатсването .
Други предложения освен тези имате ли ?![]()
- издънки в училище
- теми по предмети
- къде да кандидатстват
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ами аз относно училището търся само теми за предмети. Както и си разглеждам университети, нищо че имам още 3 години. Иначе от време на време да се зачета в нещо от сорта на издънки.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
-издънки в училище-рядко се зачитам ама винаги се смея
- теми по предмети ( история , литература )-когато ми се наложи винаги се ровя за такива работи,не само по история и литература
- къде да кандидатсват-може би това ме инт най-много щот е важно за мен
me tooПървоначално написано от Abigoria
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
[quote="Biggest"]
- издънки в училище - забавно
- теми по предмети ( история , литература ) когато имам нужда
- как да преписват - не че преписвам ама е забавно
- къде да кандидатсват - 7 клас се интересувах от тва.. и след 3 годинки пак ще ми се налага да чета неща по тоя въпрос
[/quoteнека направи и една добавка
ученически и учителски бисери рлз![]()
![]()
[/b]
- теми по предмети
- къде да кандидатстват
Ученическите бисери тук понякога, когато нямам какво да правя.
За темите по литература изобщо не разчитам на нета, тъй като ако препиша дословно, мойта госпожа с хилядата изисквания двойка ще им постави сигурно.![]()
А за кандидатстването - все още не търся информация.
Много обичам да чета книги свързани с трудния живот на хората и даже ми помага понякога да разреша някои ,от моите проблеми![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Ми ако ми трябва някой реферат нещо затва чета иначе за даскало не![]()
Старая се да не разчитам много, много на интернета когато е свързано с училище, но понякога се налага, ако има някоя тема по литература или история.
Преди си спомням , че използвах вестника "кандидат-гиманазист" , за да си помагам . Хубаво е да имаме с какво да си помогнемНямам предвид да препишем всичко и да разчитаме само на интеренет ..
Какви анаболи взимат
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Първоначално написано от ivcheto0o
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Братле , прочети това ТУКПървоначално написано от LuxurySk0B