.
Отговор в тема
Страница 17 от 22 ПървиПърви ... 7131415161718192021 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 545
    Голям фен
    Tell my about it, i have learned English from MMORPG computer games, movies, series etc. My point is that i have learned more out of school than in school and i'm not a weak student, more like average, althought i have nice grades i'm not in top 3 ...

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    What's that obsession with "chaps"? Looks so British...

Say guys, dudes, somethig like that...not chaps, lads, etc...

I am extremely bored and tired. I had a Chem test, but it went quite well, I belive...

What have you been up to recently?
    Oh,so you're good at Chemistry,huh?Why don't you drop by to get across something to me I can't understand ?My parents are out for the whole night so we'll probably have some private time You know,the old just you and me...but if my parents come earlier you'll have to spend some time in the walk-in closet(as usual).
    See you soon,sugar dady!
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Голям фен
    ^ Lol ! I was wondering why i'm not good in maths, but thanks to u now i know, it hit me. I just need to find a girl from my class to explain me the math .

I have a trouble finding the help topic about Chemistry, can someone give me a link ?

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Please, please, help me.. Can you translate this text in English? I always make mistakes in past tenses..

Аз и приятелите ми искахме да посетим някое място, където да се забавляваме, да се разходим, да пазаруваме. А кое е най-подходящото място за това? Париж, разбира се.
    Още когато се качихме на самолета знаех, че нещо ще се обръка. Първо, полетът закъсня, а след това имаше проблеми с излитането. Около три часа по-късно най-сетне летяхме към Париж. Когато пристигнахме в хотела, предишните наематели на стаята не си бяха тръгнали и трябваше да прекараме часове в чакане. Следващите няколко дни бяха изпълнени с малки премеждия, но най-голямото се случи ден преди да се върнем.
    Бяхме попаднали на един много хубав ресторант, където решихме да вечеряме. Говорехме си, когато изведнъж светлините изгаснаха. Аз извиках уплашено и се озърнах наоколо. Изведнъж проблесна светкавица, а след няколко секунди се чу силна гръмотевица и започна да вали пороеен дъжд. Продължаваше да вали силно, а ние подлъгани от хубавато време по-рано не бяхме взели чадър с нас.
    След около час, когато бяхме вече измокрени успяхме да хванем такси и да се приберем в хотела. Бях разорачована, че мечтаната почивка, не бе толкова хубава колкото си представях и очаквах с нетърпение да се прибера.

Мега фен Аватара на L0ST
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Please, please, help me.. Can you translate this text in English? I always make mistakes in past tenses..

Аз и приятелите ми искахме да посетим някое място, където да се забавляваме, да се разходим, да пазаруваме. А кое е най-подходящото място за това? Париж, разбира се.
    Още когато се качихме на самолета знаех, че нещо ще се обръка. Първо, полетът закъсня, а след това имаше проблеми с излитането. Около три часа по-късно най-сетне летяхме към Париж. Когато пристигнахме в хотела, предишните наематели на стаята не си бяха тръгнали и трябваше да прекараме часове в чакане. Следващите няколко дни бяха изпълнени с малки премеждия, но най-голямото се случи ден преди да се върнем.
    Бяхме попаднали на един много хубав ресторант, където решихме да вечеряме. Говорехме си, когато изведнъж светлините изгаснаха. Аз извиках уплашено и се озърнах наоколо. Изведнъж проблесна светкавица, а след няколко секунди се чу силна гръмотевица и започна да вали пороеен дъжд. Продължаваше да вали силно, а ние подлъгани от хубавато време по-рано не бяхме взели чадър с нас.
    След около час, когато бяхме вече измокрени успяхме да хванем такси и да се приберем в хотела. Бях разорачована, че мечтаната почивка, не бе толкова хубава колкото си представях и очаквах с нетърпение да се прибера.
    I'm kinda lazy to translate it atm, but is this text given by your teacher, or you have written it yourself?

АЕ-то ми не е много - добро, но не съм ив езикова гимназия / паралелка.

Иначе този текст ти ли си го измисли или ти е даден от учителката / в учебника?
    Lexynnka

измислих си го, но имам да пиша разказ на бахти тъпата тема. И не мога да ги опрая сички тъпи времена.

Мега фен Аватара на L0ST
    измислих си го, ноже имам да пиша разказ на бахти тъпата тема. И не мога да ги опрая сички тъпи времена.
    Когато пиша разкази винаги "мисля на АЕ", много по-лесно е да се справиш с всичко. Изобщо не си и мисля за темата на бг, а само на АЕ, иначе мие по-зор. . Чатовете на чужд език много помагат за развиването на тази мисъл. На колко си години бтв?
    Lexynnka

На 14.
    Абе и аз мисля по принцип направо на английски, ама тоя път.. Ще видим какво ще направя..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Oh hai! I wuz bout to rite in lolcats' language but... I can't, so - Yeah, I can speak english, why do you ask? In a matter of fact I'm going to Germany without knowing how to build a sentence in german... so I'll count on my english there... I hope they'll understand me, because I like talking with a british accent (actually the original english)

I'm going to Germany too, and same as you i count on my english there.It's going to be though there :X
    Where in Germany are you going to ?
    Waren, M

[quote=Tempest]
    Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Oh hai! I wuz bout to rite in lolcats' language but... I can't, so - Yeah, I can speak english, why do you ask? In a matter of fact I'm going to Germany without knowing how to build a sentence in german... so I'll count on my english there... I hope they'll understand me, because I like talking with a british accent (actually the original english)

I'm going to Germany too, and same as you i count on my english there.It's going to be though there :X
    Where in Germany are you going to ?
    Waren, M

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    oh... my town is a "twin town" with Waren.. we have some special relations and that's why every year a group of 6-10 students go there for 10 days to help the town... for example last year the group built wooden fences around a small park, a wooden bridge over a small river... every day after work we'll go see something in the town, we will have a walk and so on... the good news is that we'll sleep 2 times before we go there - in Budapest and in Vienna.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JCoutureJunkie

I am extremely bored and tired. I had a Chem test, but it went quite well, I belive...

Oh,so you're good at Chemistry,huh?Why don't you drop by to get across something to me I can't understand ?My parents are out for the whole night so we'll probably have some private time You know,the old just you and me...but if my parents come earlier you'll have to spend some time in the walk-in closet(as usual).
    See you soon,sugar dady!
    If Pafy sees that, you will get into hot water...

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    I had my hair cut in the most vicious way possible.
    MY POOR HAIR
    Now I'll probably stay at home hiding for months, unless my mom buys me some extentions made of real hair.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    I had my hair cut in the most vicious way possible.
    MY POOR HAIR
    Now I'll probably stay at home hiding for months, unless my mom buys me some extentions made of real hair.
    Poor you .

<< pleaseee

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Цитирай Първоначално написано от JCoutureJunkie

See you soon,sugar dady!
    If Pafy sees that, you will get into hot water...
    Have I told you I don't really care about her at all?I know how to deal with rivals But I don't think I will have to,since I've already found someone else to have a crush on
    btw weren't we friends with benefits?In my opinion,Pafy should not get mad at either me or you as she knows her sweetheart tends to have more than one relationship at a time...
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension

I used British english because you said it's obnoxious.. i usually use the normal phrases (dudes,guys,mates).

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

^ Intentional irritation, huh?

Град
    In another dimension
    ^ Intentional irritation, huh?
    Damn right

много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Good morning boys and girls. Did you sleep alright ?
    I did
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

I did, too. However, I woke up at 5am, and to my great astonishment, I was all naked.

Is anyone else on a chocolate-free diet?

Град
    София
    ^^Well, no, mate. I just see no point in doing diets. And chocolate, who could live without it? In my opinion, u have to be a sadist not to eat it. But, however, this is only my opinion.
    Anyway... I had a date with my ex an hour ago and i'm pretty happy because of this. : )))))
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    In another dimension
    I did, too. However, I woke up at 5am, and to my great astonishment, I was all naked.
    Oh shit,... well i apologise, i forgot to put your clothes back on after i was done with you

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)

Is anyone else on a chocolate-free diet?
    I haven't eaten chocolate for ages
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Why am I so stupid?
    I don't know english well but I'm writing here...
    How is possible to exists someone like me...
    Oh gosh!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си