Please, please, help me.. Can you translate this text in English? I always make mistakes in past tenses..
Аз и приятелите ми искахме да посетим някое място, където да се забавляваме, да се разходим, да пазаруваме. А кое е най-подходящото място за това? Париж, разбира се.
Още когато се качихме на самолета знаех, че нещо ще се обръка. Първо, полетът закъсня, а след това имаше проблеми с излитането. Около три часа по-късно най-сетне летяхме към Париж. Когато пристигнахме в хотела, предишните наематели на стаята не си бяха тръгнали и трябваше да прекараме часове в чакане. Следващите няколко дни бяха изпълнени с малки премеждия, но най-голямото се случи ден преди да се върнем.
Бяхме попаднали на един много хубав ресторант, където решихме да вечеряме. Говорехме си, когато изведнъж светлините изгаснаха. Аз извиках уплашено и се озърнах наоколо. Изведнъж проблесна светкавица, а след няколко секунди се чу силна гръмотевица и започна да вали пороеен дъжд. Продължаваше да вали силно, а ние подлъгани от хубавато време по-рано не бяхме взели чадър с нас.
След около час, когато бяхме вече измокрени успяхме да хванем такси и да се приберем в хотела. Бях разорачована, че мечтаната почивка, не бе толкова хубава колкото си представях и очаквах с нетърпение да се прибера.